I s mamánkem se dá vybudovat fungující vztah

06.08.2021 | Vztahy

Bydlí objekt vašeho zájmu stále pod jednou střechou s maminkou a tatínkem, i když mu táhne na třicet? Na první pohled je to varovné znamení, ale neznamená to, že by se z mamánka nemohl vyklubat partner přesně pro vás. Proč mu dát šanci?

Máme pro vás hned 3 důvody!

Vůbec nemusí být rozmazlený nebo nesamostatný

Co když je některý z jeho rodičů nemocný a druhý péči o něj sám nezvládne, takže domnělý „mamánek“ je vlastně příkladným synem, který svým rodičům pomáhá? Nebo co když by bez jeho příspěvku nezvládli rodiče zaplatit nájem, a tak jim přispívá (kvůli čemuž se sám nemůže odstěhovat)?

Zkrátka důvodů, proč mladý muž zůstává i v tak dospělém věku doma, může být víc, nikoli jen že je rozmazlený spratek. Jenže to hned nemusíte zjistit.

Příležitost k milostným dobrodružstvím

Že si těžko můžete nějak extra užívat, když se vedle v obýváku potenciální tchán a potenciální tchyní koukají na televizi? To je sice pravda, ale na druhou stranu – alespoň budete hledat další a další místa a možnosti, jak si užít nějaké ty vzrušující chvilky.

Předejdete stereotypu a nudě, rutina se do vašeho milostného života zkrátka nedostane. A každá taková „ukradená“ chvilka vás prostě dostane!

Alespoň lépe zapadnete do rodiny

Tak dobře, je to možná ten na první pohled nejméně důležitý důvod, ale nepodceňujte ho! Kolik vztahů už dokázaly narušit (a občas i zrušit) špatné vztahy s potenciálním tchánem nebo tchyní.

Ovšem když už budete u nich doma trávit tolik času, budete mít mnohem více příležitostí je poznat a zalíbit se jim. A to je vždycky ku prospěchu věci!

Zdroj: womenshealthmag.com/relationships/a19982223/cope-mamas-boy, verywellmind.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat