Odmítnuté ženy se mstít neatraktivním nápadníkům!

18.05.2015 | Vztahy

Pozor na ženy, které jsou odmítnuty velmi atraktivním mužem. Vylívají si vztek na jiných nápadnících, především na těch, kteří tak fyzicky přitažliví nejsou. Zklamané ženy tak nehledají útěchu u "snazších úlovků", ale pokoušejí se vyrovnat s tím, že nejsou pro dotyčného krasavce dost dobré tím, že odmítají méně atraktivní muže.

Psychologové se domnívali, že když je žena odmítnuta atraktivním mužem, přijme ráda pozornost méně atraktivního jedince. Jenže psychologie její duše a zklamání z odmítnutí je složitější. Ona totiž s odmítnutím dostává pocit, že není dost dobrá pro takového hezouna. To je však těžké sousto, s nímž se smířit nehodlá. Naopak se snaží zvednout si pochroumané sebevědomí tím, že méně atraktivní muže shazuje a mstí se jim, aby jim dokázala, že je pro ně „příliš dobrá“.

„Tenhle nový experimentální výzkum staví na hlavu původní teorie, lidé nechtějí okamžité přijetí per se, ale jisté ujištění, že jsou přijatelní pro určitou skupinu lidí, pro niž přijatelní být chtějí,“ tvrdí autor studie doktor Geoff MacDonald z Torontské univerzity.

Ženy, které jsou odmítnuty atraktivním mužem, nemůžou přijmout nabídku méně atraktivního muže, protože by se tím jejich „situace“ ještě zhoršila. Potvrdily by tím, že se smiřují s faktem, že jsou samy málo atraktivní pro hezouny.

„Mnoho lidí to zažívá. Když jim randění nevychází a jsou odmítáni hezkými lidmi, začnou být rozmrzelí a jsou hrubí k těm, kteří o ně možná zájem mají, ale kteří nejsou příliš atraktivní,“ dodává doktor MacDonald.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat