6 partnerských pravidel, která můžete porušit

10.08.2015 | Vztahy

Co se týká partnerského soužití nebo manželství, existuje spousta užitečných rad. Ale ne všech se musíte držet, abyste byli s partnerem šťastní!

Která pravidla můžete s klidným srdcem porušit?

1. Nikdy nechoďte spát, aniž byste urovnali spory

Hádky mezi partnery jsou běžnou součástí společného života. A i když staré moudro říká, že nemáte nad svým hněvem nechat zapadnout slunce, nemusí to platit vždy. Pokud nejste připraveni se usmířit, nemá cenu svůj hněv zbytečně potlačovat jen proto, abyste se na sebe mohli před spaním usmívat (stejně by to nebyl upřímný úsměv). Až se hněvu zbavíte a budete připraveni se usmířit, udělejte to. Ale není nutné lámat to přes koleno (tak jako na druhou stranu není nutné svůj hněv protahovat).

2. Vždy k sobě buďte upřímní

Ano, upřímnost je krásná vlastnost. Ale ne vždy se vyplácí. Tak například není nutné partnerovi sdělovat, že se vám hrozně líbí kolega v práci, na večírku jste se políbila s kamarádem nebo že byl váš bývalý partner „vyvinutější“, než je on.

3. Až si pořídíte děti, budou vždy na prvním místě

Ano i ne. Nezapomínejte na to, že i když jste rodiče, nepřestáváte být partnery! Takže nezapomínejte na romantiku a práci na vztahu. Abyste najednou nezjistili, že bez dětí si nějak nemáte co říct.

4. Nespěte v oddělených postelích, je to cesta k rozvodu

Ale není. Pokud vám společné spaní nevyhovuje nebo se lépe vyspíte, když vedle vás partner neleží, promluvte si o tom, zda nepořídit postele dvě. To neznamená, že se odcizujete, ale že se potřebujete pořádně prospat.

5. Měli byste mít společné koníčky

Můžete je mít, ale nemusíte. Pokud partnera baví třeba veteráni a vás čtení, těžko tyhle koníčky sladíte. To přeci neznamená, že se jich musíte vzdát a hledat něco, co zabaví oba. Pokud jste díky svému hobby šťastní, neměňte ho.

6. S partnerem byste se měla pomilovat, i když se vám nechce, aby byl spokojený

Nežijeme v 19. století. O sexu rozhodují oba partneři. Když se budete přemlouvat, začne vám milování připadat jako obtěžující povinnost a ztratí pro vás jiskru a přitažlivost.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat