Jarní kuchařská soutěž s Tescomou!

27.03.2011 | Zábava

Velikonoce se kvapem blíží a v mnoha českých domácnostech už se kuchařinky chystají na přípravy velikonočních dobrot - beránků, mazanců, jidášů, houbových nádivek, jarních nádivek, jehněčích pečení a mnohéch dalších. Pokud i vy máte recept na jarní dobroty, pošlete nám ho i s fotografiemi a můžete získat jednu ze skvělých cen!

Pošlete nám svůj recept na typicky jarní či velikonoční pokrm a získejte jednu z 10 úžasných cen!

Jak soutěžit?

Vložte v období od 21. března do 18. dubna 2011 na www.prostreno.cz recepty na jakýkoliv typicky jarní pokrm, který jste sama připravila. PRODLOUŽENO DO 20. DUBNA DO POLEDNA (12:00)

Pravidla:

1) soutěžní recepty musejí být doplněné reálnou autorskou fotografií receptu, a to minimálně ve formátu 400 x 300 px (tzn. není třeba tisková kvalita fotografie ani extra aranžmá – smyslem je, aby ostatní kuchařky věděly, jak má výsledný pokrm vypadat)
2) soutěžní recepty musejí obsahovat všechny povinné položky – tj. název, popis receptu, ingredience a postup
3) recepty mohou vkládat jen registrovaní uživatelé

Ceny:

1. cena: Domácí pekárna Moulinex
Naprosto automatické pečení, pouhým vložením ingrediencí a zvolením příslušného programu, kapacita 750 a 1000 g. Má 3 stupně nastavení propečení a 2 stupně hmotnosti. Elektronické nastavení 10 programů (základní, francouzský, celozrnný, sladký, rychlý, příprava těsta, těstovin, zavařenin, atd.). Kontrolní průzor pro možnost sledování průběhu pečení. Odměřovací nádobka a lžička na ingredience.

2.5. cena: Velikonoční sada od Tescomy
Sada bude obsahovat vykrajovací formu DELÍCIA a silikonovou formu na pečení vajec.

Vykrajovací forma velikonoční DELÍCIA
Tescoma vytvořila naprosto unikátní postup při pečení cukroví. A samozřejmě si ho nechala patentovat.
Vykrajovací forma velikonoční DELÍCIA vykrojí najednou až 20 kousků cukroví. Vhodná je pro linecké i perníkové těsto. Nejprve se těsto vypracuje, vyválí do velikosti tvaru formy. Forma, v níž jsou vylisované motivy, se položí na plech vyložený pečicí fólií nebo vymazaný, na ni se položí vyválené těsto, které se protlačí válečkem , sundá forma a můžete dát péct. Zbylé těsto se znovu zpracuje.
Forma je vyrobena z odolného plastu a je vhodná i do myčky.


Forma 6 velikonočních vajec DELÍCIA SILICONE
Vynikající pro přípravu velikonočních vajec z tradičního piškotového těsta. Po upečení a vychladnutí je lze zdobit čokoládovou, cukrovou či jinou polevou.

Formy DELÍCIA SILICONE nepřipalují a lze je snadno vyklopit. Jsou skladné, snadno se čistí, jsou vyrobeny z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné od - 40 do + 230 °C. Určeno pro použití v plynových, elektrických, horkovzdušných a mikrovlnných troubách, vhodné do ledničky, mrazničky a myčky.


5.10. cena: Dárkový kosmetický balíček ROSSMANN
 

Kritéria pro výhru:

Výhercem se stane soutěžící, který splní následující kritéria:
1) vložený recept splňuje pravidla soutěže (vložené a schválené recepty se zobrazují u profilu uživatele/ky)
2) má nejvíce hodnocení
3) má nejlepší hodnotící průměr u receptu

Partnerem soutěže je Tescoma

Letošní rok je pro Tescomu nejen rokem oslav plnoletosti, ale i rokem, kdy se designéři vlastního designového centra Tescomy nechávají inspirovat tradicemi, postupy a zvyky našich babiček a maminek v kuchyni.

Pro velikonoční svátky Tescoma letos novinkově přináší formu šesti velikonočních vajec DELÍCIA SILICONE, vynikající pro pečení velikonočních vajec z piškotového těsta. Po upečení a vychladnutí je lze zdobit čokoládovou, cukrovou či jinou polevou.

Dalším velikonočním pomocníkem jsou formičky na čokoládu DELÍCIA SILICONE velikonoční vajíčka. Do formičky se nalije čokoláda a nechá ztuhnout, pak se snadno vyklopí. Formičku však můžeme použít i pro pečení cukroví v klasické nebo mikrovlnné troubě, případně pro přípravu ledových kostek.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat