Program Equal Pay Day 2011

14.04.2011 | Zábava

Informační stánek v přízemí NC Palladium u vchodu z nám.Republiky bude otevřen ve 12 hodin a vybrané obchody začnou nabízet slevy na nákup ženám, které se prokáží symbolem akce – červenou taškou s logem EPD. Tašky včetně dárků od partnerů akce budou k dispozici u pódia ve 2.patře. Po celý den budou probíhat hudební a taneční vystoupení, módní přehlídky, rozhovory se známými osobnostmi a prezentace produktů a služeb partnerů.

Program Equal Pay Day 2011

2. ročník EQUAL PAY DAY se uskuteční 14. dubna 2011

v pražském nákupním centru Palladium od 14 do 20 hod.

Ve 14 hodin akci slavnostně zahájí herečka paní Ilona Svobodová a prezidentka neziskového sdružení Business and Professional Women Praha II, paní ing. Lenka Šťastná.

V 15 hodin uvede moderátorka paní Štěpánka Duchková představitelky sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu MAMMA HELP a pozve ženy k individuálním konzultacím prevence onemocnění.

Hlavní část programu Mentoring:  „Úspěšné ženy v českém businessu radí ženám, jak se stát úspěšnými“ je pro ženy připraven od 15 do 16  a  od 17 – 18 hod. Jako mentorka vystoupí také herečka Milena Steinmasslová se svým tématem „Slovo je součást osobnosti“.

Během odpoledne přivítá moderátorka akce Ilona Svobodová plavkyni Yvettu Hlaváčovou, držitelku světového rekordu v přeplavání kanálu La Manche, Dagmar Damkovou fotbalovou rozhodčí a herce Divadla na Vinohradech, Jiřího Dvořáka.

Po 17 hodině uvítáme čestného hosta – ředitele Zoologické zahrady pana Mgr. Miroslava Bobka.

Návštěvnice EPD se mohou těšit na originální modely návrhářky paní Ivany Follové, které předvedou české herečky, kolekci REJOICE BLACK shlédneme ve stylu Break Dance. Modely No.8  Fashion Skořepka a originální módu Zdenky Balajkové „vynesou“ členky BPW. 

Lucie Kostelecká, vítězka soutěže amatérských zpěváků Jihoafrické republiky, nás přenese na jiný kontinent v „Rytmu Afriky“ a také zazpívá árie z českých muzikálů.

Své výjimečné hudební vystoupení předvedou herci z Divadla v Dlouhé Pavel Tesař a Milan Potoček.

Na závěr akce proběhne tombola vizitek o hodnotné ceny.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat