Promlsali jsme se k výsledkům: Jaký bonbón vám zlepší den?

12.04.2016 | Zábava

Každý má čas od času chuť na něco sladkého. Tak proč se nerozmazlit něčím opravdu výjimečným a kvalitním? Třeba bonbony od Werther’s Original! Jak vám zachutnaly?

Bonbóny Werther’s Original mají více než stoletou tradici, a tak je jasné, že je zbožňují lidé už několikátou generaci. A díky kvalitě a skvělé chuti mají tyhle světově proslulé bonbóny rozhodně budoucnost – jsou sladké, krémové a neuvěřitelně dobré. Ostatně jste to potvrdili i při našem posledním testování!
 
A jaké že dobroty od Werther’s jste ochutnávali? Werther’s Original Cream Candies (jedinečný, smetanový a krémový bonbón, který oslazuje lidem život již celé generace), Werther 's Original Cream Toffees soft (měkké smetanové karamelky), Werther 's Original Creamy Filling (smetanové bonbóny s karamelovou náplní), Werther 's Original Chocolate Toffees (karamelové bonbóny v čokoládě) a Werther 's Original Sugar free (krémový, smetanový bonbón, bez cukru).

A jak bonbóny dopadly? Jak jinak než sladce!

Spousta z vás oceňovala, že se karamelky - narozdíl od většiny bonbónů tohoto typu od jiných výrobců - vůbec nelepí na zuby. „Bojím se karamelek kvůli zubům, ale to u těchto nehrozí, na zuby se nelepí," napsala testerka s přezdívkou Holcice. A další z vás jí dala zapravdu: „Bonbóny se pěkně rozpustí a nelepí se na zuby!"
 
Dalším plusem pak bylo balení bonbónů. „Velmi oceňuji, že každý bonbón je ještě zvlášť zabalený a lze si jich tak pár hodit např. do kabelky," rozplývala se Yanka.
 
Na plné čáře ovšem bonbóny od Werther’s Original bodovaly v chuti. „Zažene chuť na sladké, a přitom si ho mohou dovolit i dietářky," ocenila testerka Overlooks verzi bez cukru. „Bonbóny mají moc příjemnou chuť, ze které nejsou cítit žádné chemikálie," přidala se Kristulka. „Především varianta bez cukru mě překvapila, jak vynikající ty bonbóny jsou. Ani náznakem nebylo na chuti znát, že cukr neobsahují - a pokud přece jen ano, tak jen v tom pozitivním smyslu," neskrývala nadšení Bileoko.
 
Jak se zdá, jedničkou se u našich testerek staly čokoládové Werther 's Original Chocolate Toffees. „U mě vyhrály samozřejmě Chocolate Toffees, protože miluju čokoládu. V puse se hned krásně rozpustily a pak následoval úžasný karamel," svěřila se v hodnocení testerka Marketag. „Nejvíce nám chutnaly ty v čokoládě, za mě milion hvězdiček," napsala do hodnocení testerka Kamila. A nebyla jediná. „Dětem nejvíce chutnaly Werther 's Original Chocolate Toffees, tedy bonbóny s čokoládovou polevou," potvrdila Camina.

Život si osladily i ne-testerky

Bonbóny měly velký úspěch i u čtenářek, které se tentokrát mezi testerky nedostaly - řada z nich neodolala a bonbóny od Werther’s Original si koupila sama. A podle reakcí je jasné, že svého kroku žádná z nich nelitovala. „Tyhle bonbóny jsem totiž jako malá milovala... Úplně jsem na ně zapomněla, asi bude na čase zavzpomínat," rozplývala se ne-testerka Kasherka. „Protože jsem nebyla vybrána na testování, bonbónky jsem si koupila, zaujaly mě Werther 's Original Chocolate Toffees. Tak ty opravdu nemají chybu. Určitě vyzkouším i další druhy. Jen testovala celá rodina, tak na mě moc bonbónků nezbylo," přidala se Alenab.

A našli jste na bonbónech Werther’s Original vůbec nějaký zápor?Jediné minus je to, že doma moc dlouho nevydrží!" posteskla si testerka Jana. A nebyla sama. „U některých druhů si nelze přestat brát z balení," přidala se testerka Klokan81.
 
Za všechny to nakonec shrnula čtenářka Renik71: „Neznám nikoho, komu by nechutnaly!"

Bonbóny od Werther’s Original už hodnotilo 96 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto karamelovým potěšením? Přidejte své hodnocení i vy!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat