Zápisník radosti: Zapište si každý úsměv!

06.12.2016 | Zábava

Je vědecky prokázáno, že když si každý den zapíšeme dvě tři věci, které nám ten den vykouzlily úsměv na rtech a potěšily nás na duši, budeme šťastnější. Nyní máte možnost zapisovat si své úžasné zážitky stylově – díky Zápisníku radosti!

„Zápisník radosti – 365 tipů, jak mít a dělat radost každý den“ je počinem novinářky Jany LeBlanc, který svými úžasnými ilustracemi doplnila Martina Pavlová a který vyšel u vydavatelství Mladá fronta. Není to diář, který s sebou máte nosit v kabelce a plnit povinnostmi. Je to zápisník, do kterého si máte napsat, co vás potěšilo – pochvala, která vás zahřála u srdce, povedené tvarohové knedlíky, které jste uvařila, písničky, které nemůžete dostat z hlavy. Navíc v něm najdete tři sta šedesát pět tipů, které vás povzbudí, inspirují a pomohou proměnit zdánlivě běžný den v jedinečný. Nebo otázek, díky nimž se o sobě možná dozvíte i něco překvapivého.

„Hrozně často si říkám, jak je mi líto, že si tak málo pamatuju ze své minulosti. Přitom ve chvíli, kdy se děje – třeba jako teď, kdy jsem těhotná – si absolutně neumím představit, že někdy zapomenu, jaké to je, když si večer lehnu do postele a do žeber mě kope MOJE dítě,“ píše Jana LeBlanc.

„Mockrát v životě jsem si zkoušela psát deník, ale nikdy jsem u toho nevydržela. Jako u mnoha jiných věcí, začala jsem sice s obrovským nadšením, jenže to postupně vyprchávalo až se někam vytratilo úplně. Soustavně jsem schopná psát vlastně až poslední dva roky, a to jenom kvůli krásným zápisníkům a diářům, které jsem objevila v amerických knihkupectvích. Byly mi inspirací, abych vymyslela zápisník svůj. Mluvila jsem o něm dlouho, ale teprve když jsem se po letech našla s mojí bývalou kolegyní Martinou Pavlovou, dostaly plány na papíře konkrétní podobu,“ popisuje autorka Zápisníku radosti.

V zápisníku navíc najdete 365 tipů na věci, ze kterých můžete mít radost nebo které vám zlepší třeba ne úplně ideální den. Radost vám bude působit nejen to, jak zápisník vypadá, a zapisování do něj, ale hlavně chvíle, kdy se pak na popsané stránky podíváte zpětně. Pomohou vám totiž vybavit si konkrétní hezké vzpomínky.

Mimochodem, nyní před Vánoci můžete Zápisníkem radosti potěšit někoho ze svého okolí. Třeba se právě objevení Zápisníku pod stromečkem promění v první záznam, který do něj obdarovaný udělá. Protože takovým dárkem úsměv na rtech vykouzlíte určitě!

Vyhrajte v naší soutěži 5x Zápisník radosti aneb 365 tipů, jak mít a dělat radost každý den







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat