Testováno na tátovi: Dětská pojistka

06.01.2017 | Zábava

Z koupelny se ozývalo šramocení. Pak nešťastné zakňučení naší předškolní dcery: "Mně ta skříňka nejde otevřít!"

Nakoukl jsem k ní.
"No to taky nemá jít, to je dětská pojistka, protože tam jsou čističe a různé věci, na kterých je napsáno, že se mají uchovávat z dosahu Viki. Takže se tam ani nepokoušej dostat!"

Viki dost nepřátelsky pozorovala ten kus plastu na dvířkách a pochybovačně se zeptala: "To jako pozná, že to jsem já?"
"Spolehlivě. Ale jak říkám, ani to nezkoušej, opravdu jsou uvnitř nebezpečné věci."
"A jak to pozná?"
"Prostě tak. Je to tak vyrobené, aby poznal dítě."

Potom už neřekla nic, jen si něco mrmlala. Odešli jsme, vrátil jsem se k práci, ale asi tak po půl hodině slyším opět šramocení. Potichu jsem se plížil ke koupelně, že na ni bafnu a důrazně upozorním, aby na pojistku nesahala. Ale Viki to zřejmě zrovna přestalo bavit a vycházela z koupelny se svěšenými ramínky.

Měla na sobě máminu čepici a brýle proti slunci, moji bundu a moje boty a na rukách gumové rukavice. Ve dveřích se zastavila a otráveně vzdychla: "Hajzlík jeden chytrej."

Ukázka z Knihy povídek, nedopatřením vydané pod názvem knihy "Název knihy". Tuto knihu kupují většinou sběratelé. Kvůli obalu.

© M. M. Cabicar
Příhody s Viky můžete sledovat také na Facebooku!

Dítě školkou povinné
Jak čůrají nevěsty
Autor: M. M. Cabicar
S touto knihou se budete chlámat, řezat a slzet smíchy. A nepůjde to zastavit! Knihy od M. M. Cabicara jsou souborem příhod s jeho nyní již čtyřletou dcerou Viki. Ta, jako každé dítě, nemá zábrany a nestydí se dělat a říkat věci, které ji právě napadnou. Její tatínek si pak často přeje být neviditelný, nebo s Viki prchá ze scény. Mnoho příhod již obletělo celý internet a byla by velká náhoda, kdybyste se s alespoň jednou z nich ještě nesetkali.
Chcete vědět, jak se Viki naučila říkat R? Chcete vědět, jak to dopadlo, když se Viki cizích svatebčanů zeptala „Jak čůrají nevěsty?“, nebo jak se jí podařilo projít kolem ochranky? Potom se začtěte do téhle báječné knihy!
Všichni čtenáři svorně doporučují: U knihy nejezte, nepijte, a pokud poblíž někdo spí, zavřete se za čtvery polstrované dveře!
Knihu najdete v nabídce nakladatelství Grada.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat