Fotosoutěže s Tescomou: Podívejte, jak mi chutná!

31.05.2011 | Zábava

Každou maminku potěší, když její ratolesti chutná. A pokud nám tento moment zachytíte na fotku, můžete za to získat i jednu ze skvělých cen od Tescomy!

Pošlete fotografii svého dítěte na téma "Podívejte, jak mi chutná!" na naši e-mailovou adresu redakce@bety.cz a do předmětu e-mailu napište heslo "Fotosoutěž". Všechny fotografie budou zveřejněny na našem webu.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Do soutěže budou zařazeny všechny fotografie, které přijdou na naši e-mailovou adresu redakce@bety.cz od 27. května do 8. června 2010 pod heslem "Fotosoutěž". Součástí e-mailu musí být i kontaktní údaje, tedy jméno, příjmení, adresa, e-mail a telefonní kontakt na soutěžící. Každý soutěžící se může zůčastnit 1 fotografií.

O vítězi soutěže rozhodnou čtenářky a čtenáři našeho webu, kteří budou hlasovat v anketě o nejlepší fotografii.

A o co hrajeme?

Testováno dětmi! To je novinková linie BAMBINI se znamením motýlka pro naše nejmenší od Tescomy.

BAMBINI je pojmenování celé řady výrobků určených ke stravování našich nejmenších. Designéři Tescomy se jejich vývoji velmi pečlivě věnovali a samozřejmě konzultovali nejen s odborníky, ale testovali je i přímo s dětmi. Linie BAMBINI byla vyvinuta pro usnadnění začátků jedení našich nejmenších.

Výherci získají tyto krásné ceny od Tescomy:

1. 3. cena: Jídelní souprava BAMBINI (motýlci, 7 ks)
4.
6.cena: Dóza na dětské pokrmy BAMBINI 200ml
7.
9. cena: Cestovní miska se lžičkou BAMBINI

BAMBINI znamená celou jídelní soupravu o sedmi dílech tvořenou  téměř nerozbitným melaninovým talířem a miskou, dětským příborem z nerezové oceli, dlouhou plastovou lžičkou (pro úspěšné „vyškrábání“ dobrot z úplného dna), hrníčkem a podložky s přísavkou (ta zase umí přichytit talíř ke stolu, aby se nikam nepohyboval).

Všechny části sady mají motiv motýlka, můžete je mýt v myčce. Pořídit je můžete i samostatně.


Dózy BAMBINI slouží pro uchovávání i ohřev připravených pokrmů. Dózy se vyrábí ve třech velikostech o obsahu150, 200 a 250 ml. Mají nejen skvěle těsnící víčko, ale i odměrky, takže přesně víte, kolik toho vaše dítko snědlo.

Dózy BAMBINI patří do ledničky, mrazničky, myčky nádobí i mikrovlnné trouby. Abyste měli jistotu, od kdy jídlo uchováváte, lze všechny dózy snadno popisovat.

Dózy lze zakoupit i v balení 9 ks, které obsahuje všechny velikosti.

S BAMBINI můžete i na výlet s cestovní miskou se lžičkou. Miska má dobře těsnící víčko, ve kterém je hygienicky uložená lžička.

Vše je vyrobeno z plastu, patří do myčky i mikrovlnky, ledničky i mrazničky.

 

 

 

Partnerem soutěže je Tescoma

Na všechny výrobky dětské řady BAMBINI dává Tescoma tři roky záruku, více informací naleznete na www.tescoma.cz .

Všechny výrobky tradičního českého výrobce chytrých a praktických pomocníků do kuchyně můžete zakoupit na www.tescoma.cz, ve Prodejních centrech Tescoma po celé České či Slovenské republice, nově i v německém Augsburgu, ale i u dalších prodejců. Seznam prodejců a další informace o Tescomě naleznete na www.tescoma.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat