Velká letní soutěž s ROSSMANN: Létem posedlá

02.06.2011 | Zábava

Už se nemůžete dočkat horkých letních dnů strávených u vody, při procházkách v lese, nebo grilováním s přáteli? Jste prostě létem posedlá? Pak právě vás hledáme! Vyhrajte Wellness&Beauty balíčky ROSSMANN na léto za jedinou fotografii!

Pošlete nám 1 fotografii s letní tématikou na naši e-mailovou adresu redakce@bety.cz a do předmětu e-mailu napište heslo "Létem posedlá". Všechny fotografie budou zveřejněny na našem webu.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Do soutěže budou zařazeny všechny fotografie, které přijdou na naši e-mailovou adresu redakce@bety.cz od 1. června do 15. června 2010 pod heslem "Létem posedlá". Součástí e-mailu musí být i kontaktní údaje, tedy jméno, příjmení, adresa, e-mail a telefonní kontakt na soutěžící. Každý soutěžící se může zúčastnit 1 fotografií.

O vítězi soutěže rozhodnou čtenářky a čtenáři našeho webu, kteří budou hlasovat v anketě o nejlepší fotografii.

A o co hrajeme?

Ve hře je 10 dárkových balíčků Wellness&Beauty od ROSSMANN
1. cena: Dárkový balíček
obsahující 4 produkty Wellness&Beauty Pomeranč a granátové jablko
2.
a 3. cena: Dárkový balíček obsahující 3 produkty Wellness&Beauty Citronová tráva a bambus
4.
10. cena: Dárkový balíček obsahující 2 produkty Wellness&Beauty

EXTRA: Dárkový balíček obsahující 2 produkty Wellness&Beauty za fotografii vybranou redakcí.

WELLNESS&BEAUTY

Wellness&Beauty řada drogerie a parfumerie ROSSMANN udělá z vaší každodenní očisty těla nevšední zážitek a zároveň očistu mysli. Produkty označené Vitality vám nabídnou povzbuzení a načerpání energie. Osvěžení po náročném dni vám poskytne citronová tráva a bambus, povzbuzující vůně pomeranče a granátového jablka vás nastartuje do nového dne.

Základem každé řady je sprchový gel, který je doplněn dalšími produkty. Vybrat si můžete krémové sprchové gely, sprchové gely obsahující olejové kapky, díky kterým je pokožka dokonale hydratovaná už během mytí. Obnovu pokožky a její hladkost zajistí peeling nebo jemný peelingový sprchový gel. Po koupeli své tělo hydratujte buď tělovým mlékem, lehkou tělovou emulzí nebo výživným tělovým mlékem.

Rozmazlujte sebe a své smysly každý den.

Řada Wellness&Beauty k dostání výhradně v drogeriích a parfumeriích ROSSMANN.

CITRONOVÁ TRÁVA A BAMBUS – Vitality

Sprchový gel s olejovými perličkami
Objevte nezapomenutelný zážitek při sprchování a hýčkejte své smysly vitalizační vonnou kompozicí citronové trávy a bambusu. Komplex účinných pěstících látek a extrakt citronové trávy a bambusu vydatně pokožku hydratují. Zabraňují tak předčasnému vysoušení a stárnutí. Jemné perličky z jojobového oleje se rozpustí na pokožce a dodají jí pocit hebkosti a pružnosti.

Tělová emulze (bodylotion)
Hýčkejte svou pokožku hydratační tělovou emulzí a vychutnejte si vůni citronové trávy a bambusu, která oživí vaše smysly. Glycerín a bambucké máslo účinně hydratují a chrání tak pokožku před vysoušením. Lehké složení se rychle vsakuje a zajišťuje viditelně pěstěnou pokožku.

Tělový olej
Hýčkejte svou pokožku blahodárným tělovým olejem. Kombinace extraktů z citronové trávy a bambusu pokožku velmi jemně ošetřují, zatímco vydatné oleje a vitamin E uchovávají rovnováhu pokožky. Hydratační účinky tělového oleje chrání a regenerují. Lze použít i jako masážní olej.

POMERANČ A GRANÁTOVÉ JABLKO – Vitality

Tělová emulze (bodylotion)
Hýčkejte svou pokožku hydratační tělovou emulzí a oživte své smysly vůní pomeranče a granátového jablka. Glycerín a bambucké máslo účinně hydratují pokožku a chrání ji tak před vysoušením. Lehké složení se rychle vsakuje a zajišťuje viditelně pěstěnou pokožku.

Aromabad
Ponořte se do blaženého tepla a jemné pěny oživující kompozice pomeranče a granátového jablka.  Potěšte své tělo a duši, zatímco vaši pokožku vydatně hydratují pěstící lipidy, extrakt pomeranče a granátového jablka.

Sprchový gel
Objevte nezapomenutelný zážitek při sprchování a osvěžte se vůní pomeranče a granátového jablka. Mimořádná kombinace extraktu pomeranče a granátového jablka jemně čistí vaši pokožku, zatímco komplex účinných látek z pěstících lipidů vydatně hydratuje a tím uchovává přirozenou rovnováhu pokožky.

Tělový peeling
Oživující sprchový peeling s velmi jemnými peelingovými zrníčky lehce masírují pokožku a odstraňují odumřelé kožní šupinky. Hydratační kožní lipidy pokožku šetrně čití, pěstící jojoba zajistí její rovnováhu. Vaše pokožka bude po peelingu hebká a pružná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat