Testování s Petra Clinic: Lékaři již vybírají finalistky

04.09.2017 | Zábava

Potíže v intimní oblasti či s inkontinencí trápí po porodu či s přibývajícím věkem spoustu žen. I proto by se o těchto problémech mělo mluvit, aby se ženy dozvěděly, jak jim čelit a především jak je řešit. V řadě případů totiž existuje účinné, jednoduché a bezbolestné řešení! Omlazení intimních partií laserem, které u nás jako jedni z mála provádějí odborníci kliniky estetické medicíny Petra Clinic. A právě tento zákrok budou moci podstoupit dvě z našich testerek.

Omlazení intimních partií laserem je bezpečné neinvazivní ošetření prováděné pomocí speciálního laseru. Ošetření stimuluje vaginální tkáň a obnovuje se pevnost vaginy a poševního vchodu. Ošetření je velmi šetrné, bezbolestné a nepoužívá se žádná anestezie či řezání. Nedochází k žádnému krvácení ani dlouhodobému omezení při rekonvalescenci.

Laserový paprsek vyvolá novotvorbu kolagenu na poševní sliznici a způsobí stažení poševních stěn. Napraví se tím jejich uvolnění, které mohlo vzniknout přepětím během porodu a které často vyústí až v inkontinenci. Oba problémy zákrok řeší. První pozitivní změny na sobě ucítíte už týden po zákroku, výsledný efekt se dostaví během 1–3 měsíců.

Budu tou šťastnou?

Do testování s Petra Clinic se mohly naše uživatelky hlásit do včerejšího dne. Nyní jejich příběhy a potíže již posuzují lékaři této prestižní pražské kliniky.

Ti z našich testerek vyberou čtyři adeptky, které následně pozvou 11. září k odborným konzultacím. Dvě z nich na základě osobních rozhovorů vyberou k samotnému omlazení intimních partií laserem Fotona a ihned tento zákrok provedou.

Dvě testerky, jež pro zákrok vybrány nebudou, dostanou jako dárek kosmetické ošetření v hodnotě 2 500 Kč na Petra Clinic.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat