Komentáře k článku

Stormbringer 12.06.2018

Myslím, že v takové zemi, jako je Amerika, vlastní kolikrát dvě krávy každý kovboj: Manželka a tchýně. Takže nárok má skoro každý:-D

konatovka 11.06.2018

Jo, jo, zákony jsou různé, stačí se dívat na nějaký věrohodný pořad v televizi a tím se člověk dozví, jak je některým zákonem omezován. :-O

helus 11.06.2018

Článek mě moc pobavil.

glady 11.06.2018

a pak, že u nás máme Kocourkov

fr 10.06.2018

Groteskní zákon u nás je EET,svícení aut ve dne,zákaz kouření v soukromé hospodě,zákaz kouření pod pevnou střechou vedle restaurace,poplatky za rozhlas a televizi,odečet trestných bodů po jízdě ve smykškole,postih při klamavé informaci při sčítání lidu,pokuta při opožděné kolaudaci domu,a je toho daleko víc.

aster fr 10.06.2018

Za svícení aut ve dne se přimlouvám - zejména za špatného počasí. Se zbytkem souhlasím.

Dochy aster 11.06.2018

Při snížené viditelnosti bylo svícení povinné vždy. Takže za deště i v pravé poledne. A všemi světly, ne jen denními. V současné době někteří za snížené viditelnosti zapomínají že by měli rozsvítit pořádně a zezadu nejsou vůbec vidět.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat