Komentáře k článku

xxkouckaxx 31.03.2020

chtěla jsem jej pořídit manželovi (řidič z povolání) ale když jsem četla jak se musí každou chvíli posílat na kalibrování , tak jsem to vzdala - pomocník na dvě věci

Alkoholtester nepotřebuji,jsem abstinent

aster 03.01.2020

Je tu ještě jedna potíž - v dechu už nic nenaměříte, ale v krvi budete mít nález ještě docela dlouho - pokud byste byl účastníkem nehody, tak i kdybyste ji nezavinil, ale krevní zkouška by byla pozitivní, jste automaticky označen jako viník vy a ještě můžete přijít o řidičák. Z toho mám obavy já a tak když vím, že druhý den ráno jdu za volant (a většinu roku řídím denně - snad kromě víkendu) raději večer nepiju nic.

glady 27.12.2019

alkoholtester máme

helus 26.12.2019

Alkohol skoro vůbec nepiju.

nea 26.12.2019

Alkohol jen ve vyjímečných příležitostech a to jen jednu sklenku vína.

Siraellen 26.12.2019

nepiji alkohol

ovace 26.12.2019

piji pouze příležitostně

Jura 25.12.2019

V týdnu kdy další den ráno řídím mám normu 3 piva když pracuju v létě hned po příjezdu domu, pokud dělám až večer tak 2. Mám ověřeno certifikovaným aparátem že takto mám dost velkou rezervu i kdybych vyjel ve 4 ráno a zas tak pilnej nejsem.

aster Jura 29.12.2019

Souhlasím s vámi naprosto - pokud vím, že ráno jedu, radši nepiju i když vím, že za normálních okolností spaluju alkohol dobře a na ženu výborně - ale přijít tímto způsobem o řidičák považuju za zbytečné až pitomé. Navíc vím, že rychlost spalování alkoholu závisí na mnoha věcech - na okamžitém zdravotním stavu, na náladě atd. Příliš mnoho stupňů volnosti :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat