Komentáře k článku

Vasti1 26.07.2020

miluji české hrady a zámky

Michal 23.07.2020

Pěšky nechodím,vozím si prd.l v Camaru! A už vůbec ne po nějakém debilním "Česku" !!! Ten imbecilní výraz vyloženě tahá za vlasy. Pěšky a posléze vrtulníkem jsem šel /letěl/ nad Grand Canyonem ! Nic impozantnějšího na téhle planetě není !!!

aster Michal 23.07.2020

Chápeš vůbec, ty vole, že tady je každému jedno, v čem si blb jako ty vozí pr...? S největší pravděpodobností máš leda tak starou olítanou fabku a nebo spíš chodíš pěšky...což je taky každému šuma fuk *4* zato pohrdat Českou republikou ti jde dobře - a to ji s největší pravděpodobností ani pořádně neznáš...běž do hospody a naparuj se tam - ale to ty neuděláš, co, mohl bys chytit po čenichu *4*

aster 21.07.2020

"Jednodenní" výšlapy po Čechách a aby se neřeklo - jeden na jižní Moravě - hezké :-P No, já to mám v těchto případech vždycky s přespáním v neskutečně předražených "ubytovnách" - strčte si to - víte kam!

xxkouckaxx 18.07.2020

turistiku mám ráda , rodina nikoli , takže prohrávám

ovace 18.07.2020

mm rád turistiku po česku

Siraellen 18.07.2020

moc hezké tipy

nea 18.07.2020

U nás v republice je spousta krásných míst.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat