Hollywoodské vztahové comebacky

Že stará láska nerezaví? To vážně není klišé. Své o tom ví třeba zpěvačka Pink nebo herec Ben Stiller, kterému ženu vrátila pandemie. A co k tématu může říct modelka Hailey Baldwin?

Není to tak dávno, co fanoušky zpěvačky Jennifer Lopez naprosto ohromila informace, že je nestárnoucí popová diva opět zamilovaná do herce Bena Afflecka, se kterým se před 17 lety rozešla. K hvězdnému návratu se upřela pozornost celého světa a všichni s napětím očekávají, zda jejich příběh tentokrát bude mít šťastný konec. Pravdou je, že tento slavný pár není první. Po druhé do stejné řeky totiž vstoupily i jiné celebrity! Například?

Ben Stiller

Herec, režisér a scenárista Ben Stiller oznámil rozchod se svou manželkou Christine v roce 2017. A byl to šok, protože tento svazek byl pro mnohé přímo ukázkový, a to takřka 20 let. Jenže všechno je jinak! Hlavní představitel snímků Fotr je lotr, Noc v muzeu či Zoolaander je v tom zase až po uši. Ke slepení vztahu mu paradoxně dopomohla pandemie koronaviru. Aby mohl během izolace zůstat v osobním kontaktu se svými dětmi, rozhodl se na čas přestěhovat k rodině. S Christine si pak uvědomili, že si dají ještě šanci. A vyplatilo se, oba září štěstím (1).

Justin Bieber

I kanadský zpěvák Justin Bieber se přesvědčil o tom, že stará láska nerezaví. S modelkou Hailey Baldwin se rozešli v roce 2016. Dle jeho slov si prošli těžkým obdobím, kdy spolu nekomunikovali a rozhodně nebyli přátelé. Odluka jim ale prospěla. Teď jsou manželé a brali se dokonce dvakrát – nejprve u civilního soudu v New Yorku, podruhé v Jižní Karolině, kam na obřad dorazila celá řada přátel a hollywoodských hvězd (2).

Pink

„Manželství je tvrdá práce,“ uvedla kdysi v jednom televizním rozhovoru americká zpěvačka Pink. A věděla, o čem mluví. Autorka celé řady úspěšných hitů odešla od svého manžela Careyho Harta v roce 2008. O 12 měsíců později spolu začali zase randit, až se nakonec sestěhovali k sobě a dnes vychovávají dvě společné děti. 

Zdroje: názory autora, www.people.com, www.wikipedia.org, (1) www.en.wikipedia.org/wiki/Ben_Stiller, (2) www.en.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber, (3) www.en.wikipedia.org/wiki/Pink







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat