Otcové podle znamení zvěrokruhu

Znamení zvěrokruhu vám o vašem partnerovi napovědí nejen to, jak se k sobě hodíte, ale například i to, jaký bude otec.

Dovednosti a schopnosti, které si s sebou váš partner do vztahu přináší, lze snadno rozpoznat podle znamení zvěrokruhu. To ale ukáže i na to, jak by se muž vašeho života choval jako potenciální táta (1).

Vodnáři (21. 1. – 19. 2.)

Otcové Vodnáři mají spoustu energie a kreativity. Pro ně je hlavní prioritou zábava. S takovým tatínkem to zaručeně nebude nuda! Maminky však musejí být připraveny na výzvy a také musí čas od času svého otce přibrzdit.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velmi nápadité a mají velkou lásku k přírodě. Jsou vždy připravení i pro řemeslné nápady a pěší výlety a mohou také inspirovat skvělými nápady. Konfliktům se však vyhýbají a mají tendenci vyhýbat se hádkám.

Berani (21. 3. – 20. 4.)

Tatínkové Berani jsou dobrodružní a milují zábavu. Ať už kempujete na zahradě nebo stavíte domek na stromě, tito tátové přímo srší nadšením. Co se však může stát malou výzvou, je jejich tvrdohlavost. Pokud jde o výchovné otázky, rádi se drží svého názoru a hádkám se nevyhýbají.

Býci (21. 4. – 20. 5.)

Otcové narození ve znamení Býka jsou velmi spolehliví. Děti můžete klidně nechat u tatínka, ten se o vše postará. Tito otcové navíc vyzařují klid a řeší každý problém. K novým věcem jsou však často podezřívaví.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Blíženci objevují svět společně se svými potomky. Jsou rádi, když se malý naučí něco nového a dodají mu tak dobré sebevědomí. Další kvalitou je zvědavost. Zpočátku to může vztah upevnit, ale později mohou být teenageři otrávení přílišným kladením otázek. V tomto okamžiku museí matky vytvořit zdravou rovnováhu.

Raci (22. 6. – 22. 7.)

Otcové Raci jsou velmi emotivní a rychle si se svými dětmi vytvoří citové pouto. Stojí po jejich boku, poradí a vytvářejí tak vztah založený na důvěře. Navíc z těchto tatínků vyzařuje klid a bezpečí. Bohužel jsou také velmi melancholičtí a nezvládají, když jejich milovaní prckové pomalu dospívají.

Lvi (23. 7. – 23. 8.)

Lví otcové slouží svým dětem jako dobré vzory. Jsou odhodlaní a sebevědomí. Svými vlastnostmi své děti vždy přesvědčí a povzbudí k novým věcem. Tito tatínci však pro kritiku nejdou daleko, což se pro matku stává zátěží.

Panny (24. 8. – 23. 9.)

Tatínkové ve znamení Panny jsou velmi spolehliví a všechny úkoly zadané maminkou zaručeně zvládnou správně. S tatínky v Panně si děti užijí spoustu legrace, protože s hloupostmi jsou vždy první v řadě.

Váhy (24. 9. – 23.10.)

Kreativní a harmonický: To je to, co charakterizuje otce Váhy. Vždy mají připravený nápad a velmi dbají na to, aby se ke všem dětem chovali stejně. Rodinný život je pro ně nesmírně důležitý a zajišťují řád a harmonii. Jejich asertivita však ponechává velký prostor pro přání a často zapomínají myslet na sebe.

Štíři (24.10. – 22.11.)

Otcové narození ve znamení Štíra jsou na mazlení i nošení. Jsou vždy uvolnění a také velmi otevření budoucím změnám. Rodinný život je pro ně důležitý, ale dětem nechávají dostatek prostoru pro vlastní růst.

Střelci (23. 11. – 21.12.)

Tatínkové Střelci jsou velmi podnikaví a připraveni na jakoukoli zábavu. Důležitá je pro ně pravda, spravedlnost a lidskost. Pořád se s nimi něco děje a děti se nikdy nenudí. Bývají ale také netrpěliví, a proto musí často zasahovat maminka.

Kozorozi (22.12. – 20. 1.)

Tatínkové se znamením Kozoroha uvažují praktičtěji. Postaví trampolíny a naplní myčku. Pomáhají dětem se školními záležitostmi a jsou vždy spolehliví. Otcové Kozorozi jsou však velmi ambiciózní a někdy to mohou přehánět.

Zdroj: (1) www.freundin.de/lifestyle-papa-eigenschaften-sternzeichen, 






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat