Tajný zlozvyk vašeho znamení zvěrokruhu

Dopřáváte si potěšení, které ve vás vyvolá pocit viny? Podle znamení zvěrokruhu určitě.

Alkohol, polévka ze sáčku, vůně košil jiných lidí...mnozí z nás často podlehnou jistému nutkání, které v nás vyvolává omamnou směs radosti a studu. Díky internetu alespoň víme, že v některých svých nevhodných preferencích nejsme sami – alespoň z pohledu astrologie.

Beran: zahájení boje

Není nic, co by Beran nesnášel víc než nudu. Proto se často pouštějí do boje, jen aby jim zrychlil tep. Bez ohledu na to, zda zanechají hrubý komentář na Instagramu, rozbijí sklenici v kuchyni nebo provokují svého partnera – baví je mačkat určitá tlačítka a překračovat hranice.

Býk: online nakupování

Když mají Býci pocit, že jim chybí něco cenného, připojí se k internetu, aby se znovu cítili bohatí. Konkrétnější graf narození může odhalit, zda je dotyčný Býk nakupujícím na eshopu, hromadičem domácích potřeb nebo milovníkem prádla. Býkovi to však v závislosti na jeho preferenci nemusí nikdy stačit.

Blíženci: internet stalking

Blíženci prozkoumávají svět kolem sebe prostřednictvím jazyka. To z nich na jednu stranu dělá velmi zvědavé lidi, na druhou stranu jsou z nich ale drbny a stalkeři. Ať už jsou úplně ponořeni do cizího instagramového kanálu, hledají lidi, které znají na Only Fans, nebo hledají nového partnera své ex na Facebooku.

Rak: zraněné duše

Raci rádi využívají bolest svých blízkých, aby je k sobě připoutali. Když jsou potřeba, cítí se Raci důležití a nepostradatelní. Překonávání traumat jiných lidí tedy vlastně není v jejich zájmu. Pokud upřednostňují utrpení druhých, také nemusí řešit to své.

Lev: googlování/vymýšlení reality

Lvi sobecky vždy hledají pozornost. Pokud to nezískají od ostatních, sami prohledávají svou osobu na internetu. Hlavně aby někde nebyly nějaké nelichotivé fotky. Tito lidé mají zájem prezentovat se na internetu jako zdraví, bohatí a emocionálně nezávislí. Ale čím vyšší je faktor lesku této online prezentace, tím je pravděpodobnější, že Lev bude plakat, protože nikdo nechce odpovědět lajkem.

Panna: spravedlnost

Nikdo nesoudí rychleji než Panny. Během pár okamžiků poznají, zda je partner jejich kamarádky smolař, zda má jejich kolega špatný styl oblečení nebo zda jídlo bude chutnat. Je pro ně absolutně neuspokojivé, pokud se mýlí. Proto se nikdy neodchylují od vzdělaného názoru.

Váhy: být rozmazlovaným dítětem

Váhy, kterým vládne milující Venuše, chtějí mít všechno, ale nemuset pro to tvrdě pracovat. Jejich zlomyslné potěšení tedy spočívá v tom, že se opravdu dobře baví na úkor ostatních. Není nic, co by Váhy milovaly víc než volňásky, předstírání pasažérů první třídy, nejlepších hotelů, používání plážového domu svých přátel, získání výhod pro influencera, vstup do klubu, dárkovou tašku atd.

Štír: romantické komedie

Je těžké tomu uvěřit, ale za touto pichlavou fasádou, tímto postojem odtažitosti se ve Štíru skrývá příliš měkké jádro. Štíři věří a tajně čekají, až jim do okna narazí kamínek a až se dole postaví někdo s kytarou v ruce, aby vyznal svou tajnou lásku. Do té doby si Štíři krátí čas veselými milostnými filmy a v myšlenkách se poddávají svým touhám.

Střelec: hazardní hry

Jupiter, planeta štěstí a expanze, dodává Střelcům neotřesitelný optimismus a bohužel i víru, že vždy mohou vyhrát. Tato sebedůvěra je často vede k tomu, že škodolibě třesou pohárem kostek, sázejí na závodní koně, sázejí vše na průměrnou kartu a nikdy nesloží.

Kozoroh: odstraňte nepřátele

Kozorohové milují trestat, a ne vždy tím nej sexy způsobem. Den za dnem bilancují každou maličkost, kterou utrpěli, a každého člověka, který je zklamal. Případní provinilci jsou pak vymazáni z vědomí a přízeň Kozoroha už nikdy nemohou znovu získat.

Vodnář: reality tv

Vodnář rád studuje lidskou přirozenost ve všech jejích tajemných aspektech. Zrada, boj o přežití a nekontrolovaná touha ho znovu a znovu elektrizují; tím spíše, že on jako pozorovatel tím není ovlivněn. Naštěstí mohou Vodnáři dopřát své pronikavé zvědavosti zadosti zapnutím televize a ponořením se do světa televizní reality.

Ryby: všechno

Jako poslední znamení ve zvěrokruhu musí Ryby nést těžké břemeno – totiž divokou směs všech předchozích neřestí. Ryby proto hledají mnoho způsobů, jak z toho uniknout. Ať už prostřednictvím drog, alkoholu, bubnování, sexuálních excesů nebo jen hodiny poslouchání mořské vody.

Zdroj: názory autora, www.timesofindia.indiatimes.com/astrology/web-stories/your-worst-habits-based-on-your-zodiac-sign/photostory/99566334.cms






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat