GRANKO spustilo módní soutěž pro fanoušky značky

03.07.2014 | Zábava

GRANKO spustilo soutěž pro všechny fanoušky módy! Zasoutěžte si o retro šaty na míru v hodnotě 7 000 Kč od butiku Lazy Eye či o výrobu vlastního návrhu ve spojení s celebritou. Po dobu šesti týdnů tak máte možnost ukázat talent a vyhrát netradiční kousek do svého šatníku. Oblíbené GRANKO tak navazuje na loňský rok, který byl ve znamení retro módy se známými fashion bloggerkami A Cup of Style.

Princip soutěže je velmi jednoduchý. Zahrajte si na módního návrháře a navrhněte vlastní retro GRANKO outfit v podobě koláže, fotografie, kresby, skici či počítačové grafiky. Zašlete jej na emailovou adresu granko@cdigital.cz a to v termínu od 9. 6. 2014 do 20. 7. 2014. Odborná porota poté vybere nejlepších 10 návrhů, které budou zveřejněny na Facebooku GRANKO.

O vítězi pak rozhodne počet komentářů. Vítězný návrhář získá výrobu svého vítězného díla a 10 profesionálních fotografií do portfolia ve spolupráci s vybranou celebritou, následnou medializaci a zásoby GRANKA. Všichni komentující pak mají možnost vyhrát šaty na míru dle vlastního přání od známého butiku Lazy Eye v hodnotě 7 000 Kč.

Zapojte se do této netradiční soutěže, ukažte svůj návrhářský talent a vyhrajte krásné šaty na léto, ve kterých nepotkáte nikoho jiného!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat