Komentáře k článku

12.02.2018

„Jejich slepota jim brání chápat potřebu vládní podpory a sociální pomoci, což je základ liberálního manifestu,“ ..to spíš nedovdělanost liberálně smýšlejících lidí.. kdyby věděli jak pracuje ekonomika.. nebyli by to liberálové.. ono ve více konzervativním světě by se chodit do práce oplatilo totiž víc než jen "dojit" stát jak mnoho spoluobčanů dělá že.. navíc.. když dáš hlupakovi peníze aniž by si je zasloužil fakt si myslíte že s nimi naloží chytře ? Takže liberálové ať se klidně rozdají.. ale není lepší "každému co jeho jest" ?

flanér 12.02.2018

Sama anketa obsah článku přesně podporuje. Jak jste na tom se sebevědomím? To je otázka pro asertivní, nafoukané, egocentrické a neempatické osoby. A je, jak se říká, trendy. Všude samý kurz na sebevědomí. Člověk může být úplně hloupý, ale hlavně že je sebevědomý. Na druhou stranu sebou nechá smýkat jako onucí od vyšší samozvané autority. Proč asi? Protože mu chybí sebeúcta. A bez té tady budeme jen slouhové vlád a otroky zaměstnavatelů. Ale budeme sebevědomými onucemi.

Petulie 11.02.2018

Spíš liberálové, než konzervativci. Každopádně pravicoví. Prý se to mění podle toho, v jaké životní situaci se člověk nachází.

Cherrynka 11.02.2018

Zajimavý, ani nevím, kam se radši zaškatulkovat :D

honzik 11.02.2018

krásné bychom chtěly být všechny

Eva 11.02.2018

Mám se naštvat teď nebo až za chvíli??? Neee já nebudu rozčilovat vůbec radši - nemá to cenu.

konatovka 11.02.2018

Sebevědomí se mi před několika lety vrátilo, když jsem udělala několik životních změn.*1*

helus 11.02.2018

Nezáleží na kráse,ale jaký člověk má srdíčko.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat