Komentáře k článku

Morgana 02.10.2018

Vždycky jsem šla proti proudu, měla své názory. I když moje matka mě nutila abych byla "normální".I bývalý manžel se mě snažil "převychovat". Prostě jsem to nebyla já. I své děti jsem vychovávala k tomu aby byly samy za sebe, samy sebou. Podporovala, učila, vysvětlovala...Dnes jsou dospělé, úspěšné, kreativní a nemají potřebu se s někým srovnávat, prezentovat se na sociálních sítích. Dokonce mladší dcera dlouho odmítala mobilní telefon. Cítila se prý jako pes na vodítku. Myslím, že děti "jen" napodobují rodiče. Pokud je matka víc na FB, Instagramu a podobně, jedině co ji zajímá fotky jídel(většinou ne co sama uvařila) a selfíčka, těžko z její dcery vyroste něco jiného(i přes revoltování v pubertě) a syn si těžko najde jiný typ partnerky než to s čím vyrůstal.

ovace 01.10.2018

nechci být jako ostatní

Eva 29.09.2018

Vždycky jsem byla ,,jiná" už odmalička ...

helus 29.09.2018

Beru si inspiraci,ale zdravě.Nerada na sebe upozorňuji.

flanér 28.09.2018

Individualismus je třeba u dětí pěstovat od malička, což ale znamená upozadit sebe a kariéru, protože jak známo, děti si zásadní postoje utvářejí do tří let věku. Když je vrazíte do školky, tak je uvrhnete bezbranné, nesoběstačné do stáda. Tam to všechno začíná a končí to v dospělosti nutností mít to, co ostatní i za cenu dluhů. Kdo vnímá svět ze své perspektivy však má život těžší, jít s davem je pohodlnější, a nejpíš není daleko zase doba, kdy jedinec nebude smět mít svůj názor, ale jedině ten správný, kolektivní. Tak na to myslete ne pod článkem, ale až v pondělí ráno potáhnete ospalé dítko do normalizačního zařízení, abyste se mohli jít kolektivně realizovat do pracovního procesu.

QN flanér 29.09.2018

Strašně bych chtěl vědět, kdo tohle psal. NAPROSTO souhlasím!!!!! S každým slovem!!!!!! Díky za tento názor. Kdybyste stál/a o pokec s někým, kdo je nadšený, že čte něco, co chtěl sám napsat.. napište:-) Jen tak. https://m.facebook.com/quido.nowak.5

Realista flanér 29.09.2018

Sice hezká filosofická povídačka, ale v podstatě blábol bez smysluplného návodu, jak "správně" to tedy řešit. Protože dle pána (paní) filosofa (-ky) mám nejspíš dát v práci výpověď, abych ubohé ospalé dítě netáhl do školky a mohl ho doma nesobecky a individuálně připravovat k rozvoji jeho nestádní individuality. Jen mi nějak zapomněl sdělit, co budeme za 14 dní žrát. Asi trávu.

aster flanér 01.10.2018

Na tom sice něco je, ale zapomínáte, že i ten malý človíček už je individualita - ne všechny děti chtějí být jako ostatní, je dost takových, které se naopak chtějí lišit - jenže v tu chvíli zasahují rodiče...vidím to kolikrát kolem sebe. A v neposlední řadě by mě zajímalo, jak chcete řešit prostou existenci ve společnosti, kde se za všechno platí...asi máte bohatého sponzora a nemusíte do práce - což ale většina lidí musí. Dát do školky tříleté dítě není žádný zločin - v tomto věku dítě už kamarády začíná potřebovat a mělo by si je vybírat samo - k tomu je školka dobrá.

aster Realista 01.10.2018

Přesně tak. Já k tomu jen dodám, že jsem musela do školky ve dvou a půl letech a jestli něco celý život nesnáším, tak je to příslušnost ke stádu a je mi fuk, co si o tom to stádo myslí...

Morgana flanér 02.10.2018

Starší dcera začala chodit do jesliček v roku a půl. Dodnes z toho mám výčitky svědomí, ale jejich otec nás nebyl schopen uživit. Mladší od čtyř let do školky. Žádné následky, spíš konfrontace s realitou. Nejsou to žádné skleníkové kytky, které se hroutí pokaždé když život není podle jejich představ. Umí se se životem "porvat", váží si toho co mají. Takto "individuální" výchovou vychováte jen nadřazené Spratky co mají dojem výjimečnosti aniž by byli schopni řešit reálné věci.Bez respektu a základů společenského chování.

tyson r 28.09.2018

Doma mi říkají, že jsem vlastně poplatná reklamě taky, protože bych si nic na co je reklama ze zásady nekoupila

kamila76 28.09.2018

Děti to nechápou - vždyť to má Terka? Já vypadám jako socka *19*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat