Komentáře k článku

konatovka 22.06.2019

Snažím se velice a to již několik let, protože mám přírodu velmi ráda a auto už nepotřebujeme, potřebuji pohyb, který mi více prospívá. ;-)

Siraellen 18.06.2019

Snažím se šetřit přírodu

ovace 18.06.2019

Odpad třídím pravidelně

aster 18.06.2019

Odpad třídíme už dávno, ale do barevných pytlů, které máme ve sklepě - do naší malé kuchyně se vejde tak akorát normální odpadkový koš. Ovšem bez auta se neobejdeme - poté, co nějaký inteligent překopal jízdní řády, se nedá autobusem rozumně nikam dojet - a fakt nemám čas dopravovat se někam na úřad nebo pro velký nákup půl dne. Navíc - všimli jste si někdy v jak katastrofálním stavu je většina náklaďáků - co jim kouří z výfuku? A nikdo to neřeší...>:(

nea 17.06.2019

Auto nemám, třídím kde co, prostě co se dá třídit a poctivě to třídím. Jen BIO kvalitě nevěřím.

Mutrmatka 17.06.2019

Ano je správné chránit přírodu i když malými krůčky, samzřejmě, že třídím, dokonce pokud to jde tak sbírám v přírodě plechovky, které se rozhodně nerozpustí, které potom odevzdám. Biopotraviny jsou ještě pořád pro některé z nás dost drahé, ale již jsou pomalu i na vesnicích obchůdky, kde Vám nasypou mouku a další do čeho checete. Jsem pyšná na nás lidi, že si uvědomujeme, že příroda tu není jen pro nás.:-)

Jankava 17.06.2019

Třídění odporu by měla být samozřejmostí.

glady 17.06.2019

příroda si zaslouží respekt

Týnuše 16.06.2019

Myslím si, že každý přispěje už jen tím, když roztřídí odpad, je to asi ten nejjednodušší krok, jak přírodě pomoci. ;-)

helus 16.06.2019

Snažím se šetřit přírodu jak to jde.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat