Komentáře k článku

nea 19.01.2020

Vím jaká jsem a tak mě málokdy v zrcadle něco překvapí.

helus 18.01.2020

Jaká jsem,taková jsem.Manželovi se pořád líbím.

aster 17.01.2020

Je tu někdo, kdo se pozná v zrcadle ráno po flámu? *14*

Jura aster 18.01.2020

Po opravdu pořádném flámu by došlo na koukání do zrcadla až tak v poledneXD V tu chvíli mi stačí že v zrcadle vidím xicht bez stop po rtěnce a bez modřin. Vlastně jde jen o ty modřiny protože o rtěnce bych jistě věděl od manželky dřív než bych byl schopen dojít k zrcadlu.

aster Jura 18.01.2020

Ještě je tu jedna možnost - po flámu se do zrcadla vůbec nedívat - čím jsem starší, tím víc zjišťuju, že se vyplatí den počkat...ztráta iluzí je hrozná věc *2*

Jura 17.01.2020

Policajt najde na obchůzce zrcátko, koukne na něj a říká si, asi njaký kolega ztratil fotku, na služebně kouká nikdo z kolegů nevypadá jako ten v zrcátku a tak ho nechá v kapse. Doma mu dcera prolejzá kapsy a zrcátko najde, hned jde za mámou a říká podívej táta tu má fotku njaký holky, ta jí zrcátko vezme koukne na něj a oddechne si se slovy, prosim tě taková ošklivá stará fuchtle, podívej se jak vypadá a je zmalovaná, to je určitě naaranžovaná mrtvola na zjištění totožnosti.

xxkouckaxx 17.01.2020

jaká jsem s tím nic nenadělám - naučila jsem se mít ráda a zrcadel se nebojím:-P

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat