Komentáře k článku

Siraellen 24.01.2020

věřím tomu, že to tak je

ovace 24.01.2020

ano, podle mě to funguje

helus 23.01.2020

Zajímavý článek,ale nic nového.

nea 23.01.2020

autorka zase píše o něčem o čem nemá ani trochu páru

aster 23.01.2020

Autorko, kvantová fyzika nejsou pohádky z tisíce a jedné noci - když už něco takového přepisujete, přepište to raději bez těch vašich rádoby vysvětlivek, protože pak z pěkného tématu uděláte akorát snůšku nesmyslů.

Jura aster 23.01.2020

Tak možná nejsem tak tupej, jen je to špatně napsáno. A nebo jsem se to neměl snažit pochopit v pět ráno.

aster Jura 23.01.2020

Taky jsem na to čučela a myslela jsem si, že ještě spím - hned první věta je perla! Celkem chápu, že nemůže každý umět všechno, ale nechápu, proč se v tom případě hrne do takových témat - tato autorka to dělá pořád. A když už to dělá, tak by to aspoň měla opsat doslovně, nebo pak vznikají skvosty, jako je tohle. Inu, bohužel pro ni - já mám z kvantovky státnice...*4*

Jura aster 23.01.2020

No ode mne se dá v této problematice jistá nechápavost očekávat, čistě amatérsky občas skouknu njaký dokument na tohle téma a snažím se v tom trochu chytit, je to moc zajímavé ale nemá to takovou tu jednoduchou logiku.

aster Jura 23.01.2020

Kvantová mechanika je vlastně rozšířením klasické mechaniky. Zatímco klasická popisuje stav částice polohou a hybností, kvantovka popisuje stav částice vlnovou funkcí - částice se vyskytuje v daném čase a prostoru s určitou pravděpodobností. Hodně zjednodušeně řečeno. To samozřejmě povzbuzuje různé zajímavé a fantastické teorie (některé můžou být i pravdivé což se možná časem ukáže).

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat