Komentáře k článku

xxkouckaxx 24.02.2021

jako štírka jsem zvědavá co z toho vyjde

Tonny Montana 24.02.2021

jestli máš nějaké kartářské schopnosti tak máš pravděpodobně paranoidní schizofrenii a měl bys být zavřen do ústavu,ale dá se to léčit....

Tonny Montana 24.02.2021

Církev horoskopy a různý šarlatáni a vědmy kartářky atd... odsoudit a upálit na hranici jako čarodejnice.v dnešní technické době pro takové ubožáky není místo.Náboženství je největší zločin!!!!!!!!!!!žádný bůh není nikdy nebyl všechno to je jenom pohádka na dobrou noc.

Tonny Montana 24.02.2021

Horoskopy jsou pro blbce ,to samí jako církev!!! člověk si může dělat co chce dnes už kosmickým výzkumem víme ,že žádný bůh na obláčku nesedí.Tím se strašily ovečky dříve a jen z ních církev ždímala prachy.Aneb svět je placka.....Můžeta hřešit jak chcete a blbí církvi odpustky prosím neplaďte.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat