Komentáře k článku

xxkouckaxx 18.03.2021

toho je psousta - třeba ta bolest nebo dělání víc věcí najednou

Věruška 18.03.2021

Ježiš to je blábol, zřejmě ze zkušeností autorky.

Klokan 17.03.2021

Tenhle feministický blábol jen podtrhuje ženskou slabost a tou je v tomto případě absence sebereflexe. Jasně, každá žena si tohle nemyslí ale tenhle článek jasně ukazuje, slabost paní redaktorky a jí podobných žen. Jako muž bych mohl také napsat neoddiskutovatelné silné stránky mužů. Ale proč? Proč by mě mělo těšit degradování žen. Píšu to pro to, že tento článek rozhodně působí snahou nás očernit.

ApolloFX 17.03.2021

To je totalni a absolutni blabol :D

Ivett 17.03.2021

Takové články berme s nadsázkou a humorem, byť je na tom trochu pravdy....

Uzap 17.03.2021

Takže feministky jsou úplně zbytečná věc. Jste prostě šťastná stvoření. A teď tu o Jeníčkovi a Mařence.

Siraellen 17.03.2021

to si nemyslím

Jookee 17.03.2021

To jsem se pobavil. Čtení románů dělá lidi inteligentnější? Nezáleží kolik, ale co se čte a jak se znalosti využijí. O tom parkování řekněte mé ženě - která jela minulý týden v noci 12 km pouze s denním svícením, páč nevěděla kde se v JEJÍM autě zapínají světla (řídí už 20 let, současné auto má 4 - v předchozím se světla zapínala stejně). Její kolegyně pak zas jela se zaplými stěrači (nepršelo) páč nevěděla, jak se vypínají. Podélně parkovat vůbec neumí a to že do naší dvojgaráže neumí zaparkovat na kraji, takže když přijedu musím její auto přeparkovávat, abych se tam vešel atd. Obecně jsou spořivé tak, že jakákoliv investice je hazard a tak spoří (a vlastně tím znehodnocují peníze) na běžných a (NE)spořících účtech. Pro ně jsou hazard i protiinflační STÁTNÍ dluhopisy! Akorát ta paměť to sedí. To si jsou schopny vybavit co kdo řekl před 20 ti lety na kdejaké oslavě, jak se u toho tvářil a na koho se přitom díval. Samozřejmě paušalizuji. Čest výjimkám.

Jura Jookee 17.03.2021

Proč bych něco psal když to přesně napíšete za mně.

asd Jookee 17.03.2021

S pamětí je to tak, že každý, bez ohledu na pohlaví, si dobře pamatuje to, co v něm vybudilo emoce. To, co je pro něj kravina, má tendenci rychle zapomínat.

Tomáš 17.03.2021

No to je ale pitomost :)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat