Celebrity přistižené in flagranti

Někdy stačí přivřít oči, zapomenout se a nechat promlouvat chtíč. Tak přesně tohle dělají lidé po celém světě. Ti absolutně neznámí, ale i slavní. Komu „to“ trochu ujelo a nechal se načapat přímo při sexu?

Občas je nějaký ten skandál, třeba s únikem erotického domácího videa, který teď aktuálně řeší modelka Andrea Verešová (40) a její manžel Daniel Volopich (57), výbornou propagací a reklamou, ale ne vždy o něj VIP osobnosti stojí. Bez ohledu na záměr se totiž ani celebrity neumějí ohlídat. Které z nich světu dopřály pikantní informace a intimní pohledy?

Angelina Jolie a Billy Bob Thornton

Angelina Jolie (46) je pěkně divoká. V době, kdy žila po boku herce Billyho Boba Thorntona (65), se o ní povídaly doslova legendy. Pár pobuřoval okolí na každém kroku. V roce 2000, když dorazili na ceny MTV Movie Awards, Billy Bob přiznal reportérovi, že při cestě na zmíněnou akci měli sex na zadním autě limuzíny a údajně museli říkat řidiči, aby se díval dopředu a držel ruce na volantu. No dobře, není to klasické přistižení, ale vy byste se mohli milovat před taxikářem?

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Rebelka Miley Cyrus (28) a fešák Liam Hemsworth (31) se vzali a po dvou letech rozvedli. No jo, stává se. Setkali se v roce 2009 na natáčení filmu Poslední píseň a zanedlouho je kdosi vyrušil pod stolem na oscarovém večírku časopisu Vanity Fair. Když musíš, tak prostě musíš….

Hugh Grant a prostitutka

V roce 1997 světem prolétla zpráva, že si Hugh Grant (60) užíval v zaparkovaném autě s prostitutkou jménem Divine Brown. Hugh, vědom si dopadu na svoji kariéru, stáhl uši, zpytoval svědomí a odvál sám sebe do ústraní. I když se hvězda Lásky nebeské (2003) snaží celý život působit jako uhlazený gentleman, rebelie mu kouká z očí.

Drew Barrymore a Fabrizio Moretti

Třikrát vdaná Drew Barrymore (46) má za sebou poměrně pestrou minulost, jak vztahovou, tak i drogovou. Od svých dvanácti bojovala se silnou závislostí na kokainu, ve třinácti se pokusila vzít si život a o několik let později ochutnala sex na toaletě opery v New Yorku. Milencem jí tehdy byl hudebník Fabrizio Moretti (41). Oba tuto zkušenost potvrdili, ale nezmínili se, kdo je přímo při činu vyrušil.

Kirsten Dunst a Jake Gyllenhaal

Kirsten Dunst (39) neboli krásná Mary Jane z původní filmové trilogie Spider-Man (2002) a herec Jake Gyllenhaal (40) před lety tvořili zamilovaný a žhavý páreček. Kirsten přiznala, že se oba tento vztah neustále snažili zpestřovat sexem v autech, koupelnách, u moře, ve výtazích a podobně. A ne vždy se jejich hrátky obešly beze svědků. Tak aspoň mají na co vzpomínat.

Zdroje: Wikipedie.cz, Therichest.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat