Najít peříčko je dobrým znamením

Nechat nalezené peříčko bez povšimnutí? Vaše chyba. Můžete se tak připravit o poselství, které vám pomůže při rozhodování v důležitých životních otázkách. Co všechno se z něj dá vyčíst?

Tuhle jste při procházce venku objevili pírko? Nebo vám snad přistálo přímo na oblečení a vůbec nechápete, jak se tam dostalo? Otázkou jde, jaký význam tomu přikládáte. Ono se to totiž neděje jen tak pro nic za nic…

Mějte oči i dlaně otevřené

Za magický a mystický předmět se peříčko považuje již od nepaměti. Egypťané, Keltové, domorodí Američané i původní obyvatelé Austrálie – ve všech těchto (i jiných) kulturách se věřilo, že svému nálezci přináší poselství přímo od Boha. A dává to smysl. Na ptáky se od samého počátku lidské existence pohlíží jako na posvátná stvoření, která se díky schopnosti létání mohou dotýkat nebes. Podle mnoha pověr také ze země odnášejí naše modlitby, přání a duše drahých zesnulých, které se „schovají“ v duté části středové osy ptačího peří. Kvůli jejich spojitosti s božstvím je nález pera odedávna vnímán jako důkaz přítomnosti a ochrany andělů, známkou štěstí i spojení s duchovním světem. A co jednotlivé barvy? Jak porozumět jejich řeči?

Bílé peříčko signalizuje, že se blýská na lepší časy

Peří bílé barvy je prý poselstvím míru, lásky a očištění od všeho negativního, co vás v poslední době trýznilo a sužovalo. Pokud ho naleznete, ať už je to kdekoli, považujte ho znamení toho, že brzy vyřešíte své problémy a vrátíte svůj život do harmonické rovnováhy.

Černé pero je jako pohlazení

Ačkoli černá barva nebudí ten nejpřívětivější dojem, pokud je tímto odstínem zbarvené peříčko, byť třeba jen na jednom konci, není se čeho obávat. Právě naopak. Tahle zpráva vám dává najevo, že ve svých strastech nejste sami a máte shůry značnou podporu, ovšem ve svém úsilí byste neměli polevit. Také z ní lze vyčíst, že váš anděl je zaneprázdněn ochranou před zlými entitami, jež se vás snaží okrást o energii a sílu. V některých případech černobílé peří poskytuje utvrzení, že na vás dohlíží milovaný člověk, který odešel na onen svět. Legendy praví, že je zároveň i znakem moudrosti a znalostí. Když ho spatříte, snažte se zůstat otevření novým informacím a pohledům, které vám osud staví do cesty.

Šedé pírko odrazuje od předčasných závěrů

Šedá barva stojí mezi bílou a černou, tudíž představuje rovnováhu mezi dvěma protichůdnými silami. Šedým peříčkem vám andělé sdělují, že jste na prahu velkého poznání i na správné cestě. Je to v podstatě jedna z nejpřímějších zpráv, kterou můžete obdržet. Na jejím základě byste si měli uvědomit, že odpověď na vaši otázku, problém či situaci není jednoznačné ano či ne, ale může být někde uprostřed, proto je třeba na vše pohlížet ze širšího spektra.

Zdroj: finefeatherheads.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat