Komentáře k článku

Siraellen 17.11.2021

okolo 30 let

Tonny Montana 13.11.2021

Pokud na to máš ,měj si dětí kolik chceš.Bydlíš v podnájmu ,pobíráš dávky?Máš co dělat sama se sebou a žiješ od výplaty k výplatě?Gynekolog by v této situaci měl zakročit a těhotenství ukončit.A to by mělo být dané zákonem.Doložit jestli na to dítě máš a bude vyrůstat v důstojných podmínkách.Protože to co vídám kolem sebe když jdu do města = Otřesný.

Eva Tonny Montana 15.11.2021

Tak vetsina matek kolem 45 na to dite ma a naopak ho opecovava jako poklad, protoze v tomhle veku uz si nechtene dite necha malo kdo...takze vas komentar uplne nepatri k tomuhle clanku.

xxkouckaxx 11.11.2021

hlídala jsem nemocnou 4 měsíční vnučku , je mi 55 a málem jsem se z toho zhroutila , prostě tělo už to nedává - nechápu rodičovství v tak pozdním věku

Tauriel xxkouckaxx 13.11.2021

Taky tomu nerozumím, že si někdo pořídí dítě v padesáti...ve vší úctě, dítě dokáže slušně odčerpávat energii, a v poslední době neustále okolo sebe vidím přestárlé rodiče, kteří tu energii prostě nemají a dítě zametá nejen s nimi, ale terorizuje i veškeré okolí... "zkrátit si dobu do důchodu" mi v tomto případě přijde nemístné, sobecké a totálně ujeté.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat