Originální dárek pro maminku?

20.12.2021 | Zajímavosti

Blíží se Vánoce a vy stále usilovně přemýšlíte, jaký dárek mamince vybrat? Bude to kosmetika nebo dárkový poukaz jako každý rok? Máme pro vás tip na originální dárek pro maminku, který ohromí nejen ji, ale i všechny přihlížející.

A co to je? Originální Damboxeo Truhla se zámečkem, šifrou a pilkou od Manboxeo.cz. Elegantní dřevěná dárková Truhla plná unikátních a originálních produktů. Truhla, k jejímuž otevření potřebuje obdarovaná trochu důvtipu, trpělivosti nebo síly. Už je vám to jasné? Ano! Číselný zámek Damboxeo Truhly půjde otevřít pouze po vyluštění záludné šifry nebo pomocí přiložené pilky. Dárková Truhla zkrátka patří mezi originální dárky pro maminku, které od vás určitě čekat nebude, co myslíte?

Velký výběr dárků pro mamku

Vybírat můžete hned z 50+ unikátních obsahů dárkových Truhel pro ženy - přesně podle přání a chutí obdarované. Všechny Truhly jsou navíc vždy skladem, takže pokud vybíráte dárek na poslední chvíli, nebojte, originální dárek pro maminku bude u vás již do druhého pracovního dne.

Nejlepší dárek pro maminku

Ženy milují vůně, ať už v podobě živých květin, parfémů, vonných svíček nebo kosmetiky. Levandule je díky své nezaměnitelné a příjemné vůni oblíbená u mnoha žen. Není to ovšem jen omamná vůně, co dělá tuto květinu jedinečnou, je to i její pozitivní vliv na klidný spánek, harmonizaci těla a odbourávání stresu. A pokud je levandule součástí kosmetických přípravků, dodává pocit svěžesti, má relaxační a regenerační účinky na pleť i vlasy a dokáže účinně zklidnit podrážděnou pokožku. 

Kosmetické přípravky, které jsme nakombinovali v Truhle s luxusní kosmetikou - levandule, pochází jen od prověřených výrobců, a to zejména francouzských. Samozřejmostí je, že nebyly testované na zvířatech a jako své hlavní složky kombinují přírodní výtažky a ingredience. A jaké konkrétní kosmetické výrobky v této luxusní Damboxeo Truhle najdete? Hydratační BIO šampon a kondicionér s levandulovým olejem, květinovou toaletní vodu s vůní levandule, luxusní mýdlo v plechové krabičce s vůní levandule, zvláčňující BIO tělové mléko s levandulovým olejem, dárkovou cestovní sadu kosmetiky levandule, vonnou svíčku, plátýnkovou masku a další.

Tak nezapomeňte

Až vám příště zase dojdou nápady na dárek pro maminku, vzpomeňte si na originální dárek pro mámu v podobě Damboxeo dárkové Truhly pro ženy od Manboxeo.cz.

Manboxeo.cz - Prémiové produkty. Originální balení. Zážitek pro všechny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat