Věci, které považujeme za divné

Jsou věci, které zkrátka neděláte. Protože se ostatním mohou zdát komické, nebo dokonce divné, takže máme pocit, že nejsou v pořádku. Následující věci nejsou nic proti ničemu – a stejně je jako dospělí nikdy neděláme.

Vzali jste si s sebou na procházku sklenici vody? Ne, samozřejmě – vypadalo by to trochu divně. A přitom vzít si plastovou láhev nevadí. A jsou další věci, které nedělám, abychom nevypadali nenormálně.

Ve výtahu nestojíme zády ke dveřím

Jak divné by bylo stoupnout si ve výtahu zády ke dveřím. Představte si, že se otevřou dveře, noví lidé chtějí vstoupit a vy tam prostě stojíte zády k nim. Pravděpodobně by počkali na další výtah.

Nestojíme na mostě přes dálnici

Čas od času se stane, že při cestě po dálnici vidíme na mostě stát člověka nebo hned několik lidí. Ale co tam dělá? Počítá auta? Vychutnává si výhled? Bude házet kameny poautech? Nebo skočí sám? Trochu zvláštní ne?

Nepoužíváte křestní jména fotbalistů

Znáte je – Lionel, Cristiano a Robert. Nejlepší přátelé vašeho muže (nebo možná vaši), ale přesto když o nich mluvíte, tak o nich, tak jako o Messim, Ronaldovi nebo Lewandovském.

Se sklenicí vody se neprocházíte 

Klidná procházka nás obvykle nenamáhá tolik, že bychom během ní potřebovali svlažit ústa. A pokud ano, pak byste si s sebou vzali pravděpodobně láhev, že? Nebo se sklenicí mléka by to bylo ještě zajímavější. Naopak procházka se psem, večer, se sklenkou vína je docela pochopitelná…

V koupelně se nejí

Proč je tak trestuhodné jít do koupelny s jídlem? Nebo ještě hůř – jíst ho tam? Vzít si do vany sklenici vína, mnohým nevadí, ale dát si k tomu chlebíček je naprosto nemožné.

Sportujeme jen ve vhodném oblečení

Výhody sportovního oblečení nelze popřít. Ale jak divné by bylo, kdyby někdo běhal v džínách? Nebo v nich šel do posilovny? Samozřejmě – není to moc pohodlné a ani neodvádí pot, ale proč byste si připadali jako mimozemšťani?

Proč jsou všechny tyto věci divné, nevíme. Pokud je ale děláte, dělejte je prosím dál! Plavete tak proti proudu, a to chce hodně odvahy!

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34
192 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:24

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat