Čínský nový rok přinese sílu a velké posuny

Rok 2022 je totiž rokem vodního Tygra, což ve feng-šuej znamená, že je to rok stvořený pro odvážné akce. Tygr je známý svou silou, odvahou a schopností dělat vše ve velkém měřítku, což se výrazně liší od roku 2021 (roku kovového Buvola), který byl celý o tvrdé práci a pragmatismu. Přemýšlejte o tom: v roce 2021 svět procházel sériemi omezení, zákazů a příkazů. Nikoho to nebavilo, nikoho to netěšilo, ale tak nějak jsme se to snažili doklepat, protože jsme měli dojem, že je to nutné. Toto jsou energie buvola.

Rok, kterému vládne Tygr však bude plný změn, o to více, když je rok 2022 rokem VODNÍHO TYGRA. Voda totiž zesiluje citlivost, kreativitu a otevřenost změnám. Voda je extrémně silná přírodní síla. Dokáže porazit oheň a obejít jakoukoli překážku v cestě. Tygři jsou rychlí ve svém jednání a počínání, proto se v roce 2022 připravte na to, že se situace bude rychle měnit. Nezřídka to může znamenat také horkou hlavu a drama doma nebo v práci. Na druhou stranu, rok tygra může přinést také nečekané dobré zprávy a proměnit i bláznivé sny v realitu. Některá znamení horoskopu se mohou spálit, zatímco jiná se povznesou do úžasných nových výšin. Připravte se tedy na divokou jízdu.

Co tedy v roce 2022 očekávat?

Ještě jednou shrnuto, rok Krysy (2020) byl o přežití a rok Buvola (2021) byl o ukotvení se v nové realitě. Rok Tygra pak bude o velkých změnách. Bude to rok riskování a dobrodružství. Pokud jste se narodili v letech 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 nebo 2010, narodili jste se v roce Tygra. Mezi slavné osobnosti narozené v letech tygra patří královna Alžběta II., Stevie Wonder, Jon Bon Jovi, Leonardo DiCaprio, Penélope Cruz, Lady Gaga apod. Že to talentem jen jiskří? No ano, Tygři už jsou takoví ...

Tygr je spojován s jangovou (mužskou, aktivní) energií. Tygři dělají věci po svém a nesnášejí, když jim někdo říká, co mají dělat. Někteří jedinci budou velmi prosperovat díky schopnosti rychle reagovat na změny, zatímco jiní mohou rychle shořet. Takže i když je důležité řídit se svou intuicí a hnát se i za svými nejdivočejšími sny, znamená to také, že musíme držet na uzdě své ego! A právě to může být pro řadu lidí v roce vodního Tygra velký problém.

Jaký bude rok 2022 pro samotné Tygry?

Pokud jste se narodili ve znamení Tygra a očekáváte, že rok Tygra bude váš čas na výsluní, bohužel vás nepotěšíme. Můžete být sice odměněni za odvahu a rizika, jež jste ochotni podstoupit, nicméně tyto tendence budou mít i ostatní znamení, což může být pro vás velmi náročné. Během tohoto roku budete mít tendenci rozšířit svůj stávající sociální okruh, čímž můžete získat (ovšem i ztratit). Dávejte si proto pozor na neupřímné nové přátele. Jste velmi bystré znamení a obvykle cítíte pach falešného přítele na sto honů, ale letos můžete být v pokušení věřit nesprávné osobě.

Jak si může Tygr pomoci?

Pokud jste jako tygr z předešlých řádků trochu rozčarováni, nevěste hlavu. Ke štěstí si během roku 2022 můžete vypomoci podpůrnými barvami či symboly, které vám pomohou uchránit sílu a štěstí i během tohoto náročného roku. Z čínského zvěrokruhu totiž vyplývá, že určité symboly, směry a barvy jsou příznivé pro různá znamení zvěrokruhu. Během roku Tygra to jsou:

Barvy: Modrá, Zelená

Čísla: 1, 3, 7

Směr: Sever

Komu se bude v roce 2022 dařit nejvíce?

Tento rok naopak bude skvělý pro Koně (kteří upřednostňují svobodu nade vším), Vepře (kteří jsou pragmatičtí) a Psy (kteří jsou zuřivě loajální). Naopak Opice (které jsou poháněny spíše intelektem než akcí) a Hadi (kteří milují tajné strategie) to mohou mít letos těžší.

Zdroje: názor autora, herworld.com, purewow.com/wellness/year-of-the-tiger, https://inews.co.uk/culture/chinese-new-year-2022






Celkem 7 komentářů

Zuzana Smejkalová
27.01.2022
Mirek
15.01.2022
Lilly
14.01.2022

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat