Lekce sebelásky od Španělek

Záviděli jste někdy Španělům jejich ohnivé sebevědomí? Nemáte k tomu žádný důvod! Není uvnitř každé z nás kus vášnivé a sebevědomé Španělky?

Samozřejmě, ne každá žena se rodí se záplavou černých hustých vlasů a hlubokýma tmavýma očima. Ale na tom nezáleží, protože abyste byly tak ohnivé a sebevědomé jako Španělky, určitě nepotřebujete jejich vlasy ani barvu očí. Co se můžeme naučit od španělských žen (1)?

Hlavu vzhůru a vypnout hrudník

Ženskost je dar, který španělské ženy rády dávají na odiv. Proč bychom měli skrývat své křivky? Ve Španělsku hrdý postoj kompenzuje každou roli a každou předpokládanou chybu! Není to naše skořápka, která nás činí krásnými, ale důstojnost, s jakou v ní žijeme!

Zářete kdykoli

Jasně červená rtěnka, růžové, 50vrstvé šaty... Někdy je více zkrátka je lépe. Ale nemusíte nosit ani tyto barvy ani tradiční španělský oděv. S trochou praxe můžete jednoduše zářit i bez lesku a v šedé běžecké teplákovce.

Nebojte se vrásek smíchu

Vrásky jsou malé linky, které vyprávějí váš příběh. Nic víc. Nejlepší péče o vrásky je váš smích, tak se na ně klidně vykašlete!

Nenechte se omezovat

Španělku v nás neposadíte do kouta. S veškerou péčí o manžela, rodinu a práci bychom nikdy neměly zapomínat na sebe. I když to zní bláznivě: Nastavení hranic se vyplatí, protože pokud si dovolíte být tím, kým chcete být, nikdy se z vás nestanete nespokojenou stěžující si babkou.

Není důvod se stydět

Tlumíte hlas i smích? Není důvod se stydět! Stejně jako dobrou hudbu, musíte si užít i dobré lidi s určitým počtem decibelů.

Mějte se rádi

Příliš tlustá, málo opálená, malá nebo velká ... Přestaňte s tím! Vážně. Lidé vždy věří tomu, co si o sobě myslíte vy. Buďte proto úžasná! Jakmile budete přátelštější samy k sobě, změní se i postoj ostatních.

Celý život je flirt

Španělské ženy neflirtují jenom s muži. A když jsou samy, dokonce i samy se sebou. Díky tomu jsou až neodolatelně atraktivní! Pro partner, pro nejlepšího přítele a jednoduše pro jakoukoliv osobu.

Vybírejte

Ať už je to cokoli, Španělka v nás si ráda vybírá cestu pro sebe. Nechává se svádět, nebojí se muže dobýt a je vždy sama sebou. Rozhoduje se moudře a rozhoduje se srdcem.

Stylová bez přestávky

"Dnes nikdo nepřijde, proto si ani nečešu vlasy" ... Španělka v nás by se neupravila jen na protest! Za normálních okolností se přece hodíme do gala jakýkoliv den v týdnu. Tak čas od času dopřejte samy sobě radost z toho, že si dáváme jen to nejlepší ...

Zdroj: názory autora, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5747942/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat