Dovolenou v karavanu se nevyplatí podcenit

Zatímco v myšlenkách už jsme na dovolené, ještě zbývá několik věcí, které je před prázdninovým dobrodružstvím třeba udělat. A pokud jedete na dovolenou karavanem nebo dodávkou, ve které chcete nocovat, jistě oceníte rady ohledně jejich vybavení.  

Pořídili jste si svůj vlastní sen na čtyřech kolech nebo byste si chtěli vyšperkovat pronajatý model pro svůj další výlet? Pak se vám budou naše nápady na správné vybavení hodit.

Pohádková světla pro letní večery

Pohádková světla jsou k dispozici ve všech barvách a tvarech. V každém případě doporučujeme praktickou šňůru světel na baterie, tak se obejdete bez elektřiny a pohádkové osvětlení zapnete, kdykoli budete chtít.

Lapač snů ve větru

Jen si představte, že ležíte ve svém domečku na kolečkách a lapač snů se ve větru změní na líbeznou hudbu. A jakmile vás jeho zvuk ukolébá ke spánku, postará se i o krásné sny.

Polštáře a přikrývky

Road trip vyzývá k tomu, abyste si užili čas a výhled na krásná místa v přírodě. Ale proč si to ještě nevylepšit pohodlnými polštáři a přikrývkami? Za chladných večerů oceníte deku jako nejlepšího společníka. Také venkovní koberce jsou velmi vhodné jako podložky odolné proti povětrnostním vlivům.

Více místa

V karavanu nebo dodávce obvykle není mnoho místa. S chytrými nápady pro venkovní prostředí však lze prostor snadno rozšířit. Markýzy nebo velké stany jsou drahé, proto si můžete využít praktickou plachtu proti slunci jako baldachýn nad jídelní stůl nebo lehátka. Pokud je v blízkosti strom nebo něco podobného, můžete natáhnout stínovou plachtu mezi autem a stromem. Jako alternativu můžete použít také teleskopické tyče, které nastavíte podle potřeby kdekoli. A abyste si měli na co venku sednout, je dobré si pořídit také kempingová křesla nebo lehátka.

Kuchyň na palubě

Klasičtí karavanisté mají často na palubě malou kuchyňku. Ale pokud například cestujete v dodávce s lůžkovou úpravou, stojí za to mít po ruce kempingový sporák. A malou kuchyňku můžete pak doplnit udržitelnými příbory a nádobím. 

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:35
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:32
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:31

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat