Zlepšete si náladu barevnou kosmetikou

Jaké pocity vyvolá červená rtěnka, mandarinkový lesk na rty nebo zelený lak na nehty? Víte, co? Zkuste to a uvidíte. A nebojte se ani fialových očních stínů!

S trochou nadsázky se dá říct, že všude, kam se podíváte, je milion různých barev s milionem různých odstínů. Klobouk dolů před matkou přírodou, která se postarala o to, aby byl náš život krásně barevný a veselý! Proč si kousek téhle rozvernosti neukrást i do své kosmetické taštičky? I používaná líčidla a jiná zkrášlovadla vám mohou vykouzlit úsměv na tváři. A vlastně, nejen ten!

Efekt, který nelze nevnímat

Barvy mají na náladu, emoce i psychické rozpoložení skutečně fenomenální vliv. Některé zažehnou vášeň a povzbudí ke svádění, jiné uklidní při stresu, zvýší sebevědomí nebo dodají odvahu. A jak jinak si s nimi pohrát, než právě prostřednictvím dekorativní kosmetiky? Co říkáte třeba na tyhle?

Červená jako mocné afrodiziakum

V psychologii je červená barvou lásky, chtíče, flirtu i vzrušení. A že přitahuje pozornost, o tom není sporu! Dejte šanci rudé rtěnce, která je symbolem šarmu a elegance. Pro odvážné a sebevědomé ženy je naprosto ideální. Když ji zkombinujete i s červeným lakem na nehty, vaše svůdnost bude nepřehlédnutelná a o obdivné pohledy okolí nebude nouze.

Fialová pro klid a pohodlí

Máte den blbec? Fialové oční stíny to spraví. Tato barva vás totiž zaplaví vnitřním klidem při každém pohledu do zrcadla. Také posiluje sebedůvěru, která vám možná před tím chyběla. Prezentujte s ní svou vznešenost a užijte si vizuální zajímavost, pocit harmonie i relaxační pohodlí, což jsou její přínosné vedlejší účinky.

Zelená nastolí rovnováhu

Zelená představuje otevřenost, růst a spojení s přírodou. Málokdo tuší, že také odstraňuje psychické bloky, navrací ztracenou rovnováhu a podporuje sebelásku. Že se vám přesně tohle hodí? Pak se zelený lak na nehty přímo nabízí!

Oranžová povzbudí kreativitu

Oranžová je barvou radosti, úspěchu, spokojenosti i kreativity. Osvěží nejen váš den a líčení, ale i náladu. S mandarinkovým leskem na rty ukážete světu, že jste připravená na všechny výzvy a překážky, které vám osud postaví do cesty. A navíc budete doslova k zulíbání!

Zdroje: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4383146/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat