Sny o smrti a jejich význam

Co to znamená, když sníte o umírání někoho, kdo je stále naživu? Nebo o své vlastní smrti? Jestli vás to děsí, věřte, že nic není tak horké, jak to vypadá. Vlastně před sebou máte něco velkého!

V noci se budíte se zpocenými zády, frustrací a strachem. Sen o smrti vás totálně vyděsil, a je jedno, koho se dané úmrtí týkalo. Podle odborníků na sny se ale není čeho bát.

Co znamená, když ve snu někdo umírá?

Je samozřejmé, že snít o někom, kdo umírá, může být nesmírně znepokojující. Pokud jste například pověrčiví nebo věříte v prorocké sny, vždy se vám do mysli vkrade myšlenka, že se váš sen splní. Profesionální tlumočnice snů Lauri Loewenberg však uklidňuje, že se nejedná o sen, který je nutný brát doslova. Spíš vás čeká ukončení nějakého procesu či změna.

Uvedená odbornice hlásí, že podvědomí smrt použije k tomu, aby mohlo opustit to, co již není životaschopné. Lauri Loewenberg dále poznamenává, že postavy v našich snech nás ve skutečnosti často nějakým způsobem reprezentují.

Smrt člena rodiny, přítele nebo partnera

Ať už to byla vaše matka, partner nebo nejlepší kamarádka, snění o smrti někoho blízkého často znamená, že se mezi vámi a touto osobou něco mění, jak již bylo uvedeno, nebo že cosi končí. Konkrétně matka zastupuje vaši mateřštější, pečující stránku.

Smrt nesmyslným způsobem

Pokud sníte o tom, že někdo, koho milujete, zemře nahodilým, nesmyslným způsobem, možná se jen bojíte tohoto člověka ztratit, doslova nebo emocionálně.

Smrt dítěte

Není neobvyklé snít, že se vaše dítě dostane do smrtelné nehody. Ale nebojte se, maminky, tyto sny jsou obvykle spojeny s nějakým milníkem v životě daného dítěte. Začalo chodit, nastoupilo do nové školy, stěhuje se z domova…

Vy v roli vražedného monstra

Někoho jste zavraždili? Klid, podvědomí si tímto způsobem opět vynucuje životní změnu. Třeba se snažíte přestat kouřit či přemýšlíte nad svým toxickým vztahem, který nemá budoucnost.

Když vidíte mrtvolu

Mrtvá těla ve snech představují problém ve vašem životě (včetně vztahů), který je nyní „mrtvý“ a musí být pohřben, aby bylo možné jít dál.

Pohřeb

V některých snech o smrti se můžete zúčastnit pohřbu toho, kdo zemřel. V tomto případě pohřby představují způsob, jakým oslavujeme život člověka a loučíme se s ním. A taky se jejich prostřednictvím aktivně zbavujete nevyhovujících vzorců.

Zdroje: www.choosingtherapy.com/dreams-about-death/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat