Poslechněte svou neomylnou intuici

Máte občas zkrátka „jen špatný pocit“, aniž byste mohli přesně říct, proč? Pak máte pravděpodobně velmi dobrou intuici.

Nabídka práce zní téměř dokonale. Náplň práce je vzrušující, tým působí přátelsky a plat je správný. Ale něco prostě není v pořádku. Nedokážete přesně říct proč, ale prostě cítíte, že tato práce pro vás (právě teď) není to pravé. Gratulujeme, jste zjevně velmi intuitivní člověk! Protože pokud skutečně nasloucháme sami sobě, většinou poznáme, zda je rozhodnutí správné. Jenže mnoho lidí na to prostě zapomnělo. Jak poznáte, že své intuici můžete důvěřovat?

Živé sny

Naše sny o nás vypovídají hodně – zejména o našem podvědomí. Protože náš mozek často během spánku zpracovává věci, které se snažíme potlačit, když jsme vzhůru, nebo které z jiných důvodů nevidíme (nebo nechceme vidět). Naše intuice tvoří jakýsi most mezi naším vědomím a nevědomím.

Když lidé říkají, že se jim nikdy nic nezdá, není to pravda. V podstatě každou noc o něčem sníme, ale mnoho lidí si to druhý den nepamatuje. Nyní, pokud jste jedním z těch lidí, kteří mají obzvláště živé sny, které se zdají velmi skutečné, pak to naznačuje silnou intuici.

Smysl pro emoce

Dobrý cit může být také známkou toho, že jste velmi intuitivní – jak s ohledem na své vlastní pocity, tak na pocity ostatních. Předpokladem k tomu, abyste si mohli vypěstovat silnou empatii, je samozřejmě dobře rozpoznat své emoce a umět je zařadit.

Tato citlivost se pak přenáší do toho, jak interagujeme s ostatními lidmi. Protože dobrá intuice a empatie jdou často ruku v ruce. Máte rychle dobrý pocit z nálady druhého člověka nebo skupiny? Pak intuitivně cítíte, jaké vibrace jsou aktuálně v místnosti a jaká nálada by mohla hrát roli.

Silný vnitřní hlas

Objevují se vám najednou v hlavě zdánlivě náhodné myšlenky a odpovědi, které ve skutečnosti nemůžete vědět? Nejsou to žádné čáry, ale jednoduše je vaše intuice velmi silná a dává o sobě vědět.

Může to být například situace s nabídkou nové práce. Nemáte pro to žádné racionální vysvětlení, ale váš vnitřní hlas vám jednoduše říká, že by to bylo špatné rozhodnutí. Postupem času je stále jasnější, proč například ta práce není ta pravá – ať už proto, že na vás čekala lepší nabídka, nebo proto, že týmový duch a pracovní podmínky ve skutečnosti nejsou tak růžové, jak jste si zpočátku mysleli.

Čím více budete trénovat svou intuici, tím více budete takové věci cítit, nebo spíše: tím více budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat