Bára Štěpánová, Fagor a „3 v 1“

20.06.2013 | Zajímavosti

Firma Fagor Elektro, výhradní dovozce bílé techniky značky Fagor na český trh, zorganizovala akci pod názvem „3 v 1“, která byla určena pro obchodní partnery a servisní techniky z České republiky.

V rámci tohoto setkání, společnost odprezentovala více jak 30 novinek pro rok 2013 a  výrobky, které se pyšní moderní technologií a designem (trouby, varné desky, myčky nádobí, chladničky, pračky, malé elektro a nádobí) a také umožnila hostům prozkoumat spotřebiče Fagor „pod lupou“. Další zajímavostí bylo, že skoro 300 účastníků mohlo vyzkoušet, pod vedením kulinářských profesionálů z Divoké vařečky, své kuchařské umění a otestovali nové a netradiční recepty na spotřebičích Fagor. A aby bylo i trochu zábavy a hravosti, byl připraven pro hosty soutěžní kvíz, kdy hlavními cenami bylo 5 kusů designových mikrovlnných trub Spoutnik. Příjemnou atmosféru dokreslovala zpěvačka, herečka a moderátorka Bára Štěpánová, která se stala tváří výrobků Fagor.

Skupina Fagor se řadí mezi pět nejvýznamnějších výrobců bílé techniky v Evropě.  V jeho portfoliu je 12 obchodních značek a svoje výrobky vyváží do 130 zemí celého světa. Je součástí MCC, největšího družstevního sdružení na světě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat