Komentáře k článku

renda4141 15.08.2016

Alkohol nepiju, takže kocovinu neřeším. :-)

moniika 12.08.2016

Nepřeháním to ;-)

deeana 17.08.2015

já mám strašné všechny :-D

Radanka 27.04.2015

Taky už mám kocoviny za sebou, od doby, kdy jsem přišla na alcostop, jsem v klidu hned od rána. Funguju a to je skvělé, protože kdo by uvařil a udělal vše okolo děcek.

glady 25.02.2015

tak kocoviny už mám za sebou i ty novoroční...sklenka sektu stačí...:-D

Vašek glady 27.03.2015

já jsem bohužel z jiného soudku, sklenka sektu rozhodně nestačí a pak to tak vypadá. ale tak jak Ajiiinka vsadil jsem na Alcostop a byl jsem další den ready:-P

Ajiiinka 13.02.2015

Z šampaňského je nejhorší kocovina jo? Tak to jsem třeba nevěděla, šáňo mám ráda. Já jsem si před pitím na Silvestra vzala nějaký prášek, Alcostop myslím, který mi vnutila kámoška, že prý mi po něm ráda bude dobře a hlavně mi nebude zle a fakt ty jo, byla jsem sice z toho nedostatku spánku unavená, ale je fakt, že špatně mi nebylo.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat