Komentáře k článku

konatovka 10.07.2017

Asi to záleží na jednotlivci, já fitko neuznávám.:-O

Evaave 10.07.2017

Muži by měli vyvíjet fyzickou činnost ,je to chlapskému tělu VLASTNÍ!!!!!!!!!!pro muskulaturu potřebné.Pak by nebyli -mírně řečeno -zženštilí.Neměli by potřebu se vybíjet vandalsky ,převracet popelnice ,likvidovat auta apod ...Kolik je dnes tlustochů,kolik frustrovaných bere v lepších případech antidepresiva a kolik drogy??Kolik mužů by dnes příležitostně naštípalo dřevo ,složilo 50metráků uhlí,zabilo králíka,nebo rybu......Dříve muži pracovali na poli,ve stáji,lomu ,lese,lovili či pořádali souboje..Postavili dům,zasadili strom a možná i tím pádem měli víc spermií než dnes a zplodili toho pověstného syna..*5* podle odborníků důsledná dělba práce různého zaměření vede k tomu, že jedinci nejsou vystaveni tolika výzvám jako dříve, a mohou proto pohodlně zakrnět.*5*tolik EVOLUCE,tak bacha!!Nepíši toto jako člověk zpátečnický,má domácnost byla vždy nadprůměrně vybavená..Mých čtvero mužů vyvine denně fyzické námahy tolik ,že už nemusí platit za posilovnu...

oot Evaave 10.07.2017

Stejne priblble mohu tvrdit, ze fitka jsou narvana nacky co si hrajou na kulturisty a zobou bobule. Jednoduchy clovek ma holt jednoduche nazory.

Michal 10.07.2017

To je ale debilní článek. Michal

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat