Komentáře k článku

Mutes 29.07.2020

To oni schválně straší. Neexistuje na světě jediná věc, co by měla jen kladný ohlas, vždycky ji musí doprovázet i záporný, tak proto píšou, že je teplá voda škodlivá, i když si protiřečí.

tuba 04.04.2020

tak nevim je to tady jak na houpacce jednou je super pit teplou vodu studena skodi a ted zas obracene proboha to uz sem napise kde kdo nejaky blabol ja myslel ze se tady doctu nejake rozumne veci ale vidim ze se temto strankam neda vubec verit

Věrka 01.04.2020

V nadpisu je ale "teplá" voda, proto jsem ten článek četla. Totiž hodně se doporučuje nepít studenou, hlavně ne ráno, ale odstátou vodu. A dozvím se, že někdo pije HORKOU VODU! Je to vůbec možné? Proč? Když je tak chudobný, aspoň bych si utrhla na louce nějakou bylinku a udělala si čaj. Kdoví, co tu pan autorku napadlo, asi to spletla. Nesmíme věřit všemu, co čteme nebo slyšíme. MYSLET - olatí pro každého.

Lea 30.03.2020

Nedávno jste psali, že je špatné pít vodu studenou, že by se měla pít voda teplá. A teď je to zase celé jinak. Musíte si již vybrat, buď teplou nebo studenou. Já piju vlažnou, ohřátou v konvici a naředěnou. Myslím, že to je při pití vody nejlepší řešení.

mrazikcomp Lea 31.03.2020

dotaz - cim redite vodu ? :)

Trémon 30.03.2020

Poslední dobou mají články ještě mizernější úroveň než obvykle. Už máte ten virus, nebo něco podobného ? Divím se, že vám tyto kydy někdo zaplatí.

Mat 29.03.2020

Ach bože. Tady si zas někdo nezjistil informace a napsal nesmyslný článek. Teplá voda samozřejmě je pitná (proto se už také léta nesmí užívat výraz TUV - teplá užitková voda - a pokud ho někdo stále používá, tak jen ze zvyku). Teplá voda je stejně kvalitní jako studená.

adam 29.03.2020

To je zase blbost. Za minutu ma tepla voda nebo zmrzlina v žaludku stejnou teplotu. 37 stupnu:)))

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat