Komentáře k článku

Květa Radova 02.07.2023

Pálení řeže a ráno zalepené Dekuji

Zoja 26.02.2022

mně na unavene oči hodně pomáhání potravinové doplnky určene na vyživu oči

vivi11 18.07.2017

zajímavé

blanka 15.07.2017

zlobí mě už 3 měsíce zarudnutí kůže okolí očí, které svědí- s tím souvisí i vysušená kůže za ušima a svědící kůže po celém těle-kde může být příčina?

fholi 15.07.2017

Na zánět v očích, rada od maminky, funguje tvaroh. Při zavřených očích obložit tvarohem. Po svařování elektřinou, za několik hodin byl zánět pryč.

Věra 15.07.2017

Zánět v očích vyléčí obklad z chladné sedlé smetany. Můj syn dostal plané neštovice ve 12-i letech. U staršího dítěte byl průběh horší než u malého. Neštovice měl i kolem očí, oči znícené, rudé. Lékařka nám dala nějaké kapky, ty nepomáhaly. Starší žena v zaměstnání mi řekla, ať mu na noc dám obklad ze smetany ke šlehání. Koupit smetanu, nechat stát v kuchyni, tu mastnější sedlinu nabrat na gázu a přiložit na noc na oči. Dala jsem synovi obklad na zavřené oči i přes den, kdy spal, i přes noc. Připevnila jsem obklad pružným obinadlem - zlehka, neutahovat. Skutečně se oči vyléčily a lékařka mi to nechtěla věřit. Na zanícené oči - smetana.

zajímavé

Ludmila 14.07.2017

Občas mi slzí levé oko. Dost , víčko štípe . Děkuji za radu

Paia Ludmila 14.07.2017

mě taky, když to ale není z alergie (v pylový sezoně), tak je to určitě jen z toho, že si ksicht běžne oplachuju jen čistou vodou (nojo, chlap...), v tu chvíli je na čase použít holt i na víčka a bezprostřední okolí očí mejdlo (jedno jestli tuhý nebo tekutý) a pořádně tak odmastit a důkladně opláchnout - svědění přestane a slzení většinou taky takže mejdlo na oči dle potřeby 1x - 3x v tejdnu, dle počasí... koneckonců, když se přes den nezapotím, taky se večer sprchuju jen čistou vodou, ono to denní mydlení není zrovna nejvhodnější pro kožní mikrofaunu/floru, většinou stačí 2x tejdně, i tak nezasmrádnu, krom toho na sebe nehodlám lejt chemický smrady, vaděj mi i na ostatních

Věra Paia 15.07.2017

Nevím, kolik je vám roků. Pokud jste starší, může to být syndrom suchého oka. S tím běžte k lékaři. Suché oko se projevuje tím, že štípe a slzí třeba jen jedno. Jsou na to kapky, dobré, ale pacient si je hradí sám.

konatovka 14.07.2017

Dobré rady, které se hodí.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat