Prostreno.cz

Pádné důvody, proč pít častěji kokosovou vodu

Ničí vás časté bolesti hlavy i ta dvě kila navíc, co si pořád nedají říct? Spláchněte vaše potíže kokosovou vodou a máte po starosti. Jako extra odměnu získáte mladistvý vzhled a spoustu vitaminů!

Sice nežijeme v tropech, kde je kokosová voda stejně tak běžná, jako u nás třeba pivo, ale i tak si na ní můžete pochutnat každý den – tento zázrak je totiž k sehnání i na pultech českých obchodů. Že jste o ní ještě neslyšeli? To chce rychle napravit! Tahle čirá tekutina vás svými schopnostmi jednoduše dostane! Ale vezmeme to hezky popořadě…

Nápoj v rytmu exotiky

Kokosová voda je nasládlá bezbarvá tekutina, získávaná z dutin nezralých kokosů. Aby nedošlo k nějakému nedorozumění, tento produkt nemá s kokosovým olejem a mlékem nic společného, to je zase úplně jiná písnička. Voda z exotických ořechů neobsahuje tuk, zato se v ní nachází spousta aminokyselin, antioxidantů a enzymů, obohatí vás také o vitaminy skupiny B, vitamin C, zinek, železo, vápník, mangan a hořčík. Slušný balíček, co vy na to? Co se stane, když budete takový organický drink pít pravidelně?

Sbohem a šáteček, migréno!

Běžnou příčinou bolestí hlavy je dehydratace, před kterou lékaři neustále varují a nabádají nás k dodržování pitnému režimu. Pokud chcete z příjmu tekutin získat maximum, doporučujeme kokosovou vodu. Dodá vám totiž elektrolyty, jejichž nedostatek je častým spouštěčem migrény.

Detox a diuretikum v jednom

Nápoj s vůní kokosu je močopudný, takže dokonale „propláchne“ ledviny, čímž předejde ledvinovým kamenům. Zvýšený průtok moči rovná se očista organismu od odpadních látek i odstranění bakterií, které vám mohou mimo jiné přihrát také infekci močového měchýře.

Urychlovač diety, který se s tím nepáře

Kokosová voda s nízkým obsahem kalorií zajišťuje fungující trávení. Díky bioaktivním enzymům urychluje metabolismus a spalování tuků až dvojnásobně, rovněž vám z útrob vyplaví přebytečný sodík, což rozhodně není na škodu. Tenhle pomocník v kombinaci s pravidelným pohybem má úžasné výsledky, přesvědčíte se?

Dokonalá pleť a delší mládí

Cenné složky kokosové vody zastavují předčasné stárnutí buněk a problémy související s věkem. Vaše pokožka bude hydratovaná, dobře vyživená, hladká a pružná. Vidíte, nejen drahou kosmetikou si můžete pomáhat k vytouženému vzhledu, který odolává času i kalendáři!





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat