Komentáře k článku

Loruen 28.06.2020

blbost

Zik 28.06.2020

Lenka Urbanova. Cetla jste kompletni text nebo jen 'neco'? Vypustila jste podstatne, tj. jak vyzkum probihal, podle ceho a odkud byli vybirani jedinci a hlavne, ze vyzkum probihal na svedske populaci: viz napr. graf " Figure 1. Cumulative incidence of venous thromboembolism (VTE) by height in male conscripts in Sweden." Zde je original, z ktereho jste vyrobila svuj blabol: https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/circgenetics.116.001651 // Asi by se Vam nelibilo, kdyby Vam lekari nevenovali kvalitni peci, nelecili Vas a odbyli Vas takovou kvalitou lekarske pece jako je 'kvalita' Vase textu.

kreatura 28.06.2020

Trapné, výška nemá s výdělkem nic společného, většina ředitelů největších korporátů jsou plešatí trpaslíci. Na sílu a velikost se hrálo, než začal kapitalismus. Ted hraje roli šrajtofle.

HonzaEM 27.06.2020

Hmm, to mám teda vyhlídky :-( Být velký není žádná výhra.

Tereza 27.06.2020

Zajímavé, že jsem nedávno četla ohledně kardiovasulárních chorob přesný opak - že vysocí lidí mají statisticky vyšší riziko infarktu a mívají ho v nižším věku - prostě proto, že jejich srdce tak velký oběh nezvládá, resp. přestane ho zvládat dříve, než u menších lidí.

Cul 27.06.2020

Já sem chtěl napsat tam vedle jezdit zadarmo elektromobilem, tak jesi ten proud do toho si veme z telegrafu. Zdravím

Vera 27.06.2020

Tak dobře, uveďte konkrétně počet nemocí u cm výšek postavy.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat