Komentáře k článku

papa 14.11.2017

hormonální antikoncepci jsem užívala s přestávkami cca 17 let, po jejím vysazení jsem už druhý měsíc otěhotněla, žádné problémy jsem nikdy neměla;-)

Titou 14.11.2017

Antikoncepci jsem užívala s přestávkou na druhého syna asi 18 let. V květnu jsem měla nehodu a operaci kolene. Anesteziolog mi doporučil vysadit antikoncepci kvůli hrozící trombóze.Dnes jsem za to ráda, cítím se daleko lépe celkově.Přestala mě bolet hlava během menstruace.Jediné,co nastalo, bylo padání vlasů. Možná také ve spojení s anestezíí a velkou dávkou antibiotik.Teď mám pocit, že už je to lepší. Snad se hustota vlasů vrátí. Další plus je lepší prožitek při milování.Antikoncepci už nechci.

Dana 44 14.11.2017

Antikoncepci jsem užívala cca 17let. Po vysazení se moje tělo asi potřebovalo "vyčistit", neskutečně jsem se potila (podotýkám, že to bylo v zimě), strašně jsem smrděla sama sobě uplně cize, asi jsem byla docela dost plná všelijakých jedů. Trvalo to asi 2 měsíce. Menstruaci jsem dostala hned po 3 týdnech, pak nepravidelně po 6 - 8 týdnech, trvalo to asi třičtvrtě roku, než se mi cyklus ustálil. A kupodivu jsem zhubla asi 8 kg. Jinak pleť I vlasy v pohodě.

Alice 13.11.2017

Já musím naopak říct, že po vysazení nedošlo k žádným problémům a u mých kamarádek také ne. Jde skutečně o individuální reakci a u každé to bude jiné. Jistě na to má vliv i strava a životní styl. Tak se nebojte hormonu zbavit. ;-)

Cherrynka 12.11.2017

Já ji nikdy nebrala a ani nechci.

Maruška, 33 let 11.11.2017

Souhlasím. Taky taková zkušenost. Navíc jsem sestra na kožní klinice a pacientek k nám s tímhle chodí opravdu hodně.Bohužel nic moc efekt léčba. Drahá kosmetika z lékáren je jen takové PLACEBO.Jsou to prostě hormony.

Dana, 39 let 11.11.2017

Po vysazení antikoncepce naprosté zhoršení pleti. Už je to čtyři roky a pořád s tím bojuju. A nejde o pupínek. Katastrofa. Opravdu. Nepomáhá ani drahá kosmetika. Prý se s tím musí tělo musí vyrovnat. 20 let užívání antikoncepce a asi 20 let než se s tím tělo vyrovná...

Kateřina Dana, 39 let 13.11.2017

Mám ten samý problém...Takový obličej jsem neměla ani v pubertě...

konatovka 11.11.2017

Antikoncepci jsem nepoužívala, dnes je jiná doba a je to v pořádku.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat