Prostreno.cz

Objevte sílu lichořeřišnice. Posílí imunitu i oslabený močový měchýř

Lichořeřišnice větší bývá často okrasou zahrad i okenních truhlíků, ale tuhle „květinku“ byste rozhodně neměli podceňovat. Pokud obdivujete její krásu, bude jistě obdivovat i její všestranné účinky.

Lichořeřišnice větší pochází původně z Jižní Ameriky, možná ji znáte pod lidovým názvem řeřicha. Pokud už víte, o jakou bylinku se jedná, máme pro vás slušný výčet toho, co tahle kráska dokáže. V zimních měsících ji rozhodně oceníte.

Posílí imunitu

Lichořeřišnice má antibiotické, antivirové a antibakteriální účinky. Díky tomu je správnou volbou na posílení obranyschopnosti organismu. Navíc pomáhá při chronických zánětech plic. Je účinná při léčbě bolesti v krku i nosohltanu.

Zatočí se zánětem močového měchýře

Díky svým vlastnostem je bylinka velmi účinná i při léčbě zánětu močového měchýře. Díky své schopnosti eliminovat stafylokoky, streptokoky, Proteus, E. coli a mnohé další druhy bakterií v močových cestách, přispívá tak její užívání k rychlejší rekonvalescenci. Pokud vás pravidelně trápí bolesti močového měchýře, můžete bylinku užívat i preventivně, s dávkováním vám poradí v každé bylinné lékárně.

Bylinka pro dámy i pány

Její všestrannost ocení ženy i muži. Ženám napomáhá při léčbě zánětu vaječníků a mužům přispívá při léčbě zánětu prostaty. Obávat se této bylinky nemusejí ani těhotné ženy, je vhodná i v těhotenství či pro kojící ženy. Lichořeřišnici můžete také kombinovat s antibiotiky, umocní se tak jejich účinek.

Pro krásné vlasy

Výčet přínosů této bylinky zdaleka nekončí. Dokonce podporuje také růst vlasů, zabraňuje jejich vypadávání a poradí si také s lupy. Zkrátka co si více přát. Je to jedna z nejlepších bylinek pro zdraví i krásu v jednom.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat