Komentáře k článku

sara23 18.08.2019

Mrkni tady www.persen.cz, najdeš tam všechny informace.

jitusak23 sara23 19.08.2019

Díky, vypadá opravdu bezpečně. Bojím se právě jíst nějaký silný léky, ale tohle jsou samé bylinky.

jitusak23 18.08.2019

Díky, ráda bych si o něm něco přečetla. Hodíš mi sem odkaz prosím :)

sara23 12.08.2019

Netrvalo to tak dlouho, zabírá rychle. Je fajn, že je přírodní, takže na něj nevzniká závislost.

sara23 12.08.2019

Netrvalo to tak dlouho, zabírá rychle. Je fajn, že je přírodní, takže na něj nevzniká závislost.

jitusak23 03.08.2019

Sáro a za jak dlouho ti to zabralo? Nevzniká na lék závislost? Děkuji za odpovědi :)

sara23 01.08.2019

Úzkostmi jsem trpěla dlouho a zkoušela snad vše, co je dostupné v lékárnách, ale bez většího efektu. Pak mi známá doporučila přírodní lék Persen a za mě můžu doporučit. Dobře spím, úzkosti vymizely a je mi mnohem lépe.

konatovka 01.02.2018

Bohužel, trpím stavy úzkosti, před spousty léty mi potvrdila odborná lékařka, že jsem se s tím částečně narodila. Už jsem se s tím naučila žít, byť je to někdy velmi nepříjemné, ale jsou ještě horší nemoci, tak si nestěžuji.:-O

Eva 30.01.2018

Trpěla jsem neustálou úzkostí a pak se zjistilo, že mám nízkou hladinu vitaminu D v těle. Lékařka mi předepsala Vigantol s tím, že mám brát 14 kapek jednou týdně. Na internetu jsem si našla, že podle nových studií je dobré užívat vit.D denně a v množství 4000-8000 MJ, což odpovídá 8-16 kapkám denně. Brala jsem 10 kapek a můj život se změnil jako mávnutím proutkem. Říkala jsem tomu, že se stal zázrak a litovala jsem, že se na to nepřišlo dřív. Vnitřní tíseň zmizela, nemocná jsem od té doby nebyla, žádná antibiotika (zároveň s prvním vigantolem jsem dostala už třetí antibiotika krátce po sobě a ty jsem už nevzala, protože viróza, či co to bylo, mě zmizela), přestaly mě bolet klouby a začala jsem se usmívat, protože mě začal konečně život bavit! Bezva pocit byl, když jsem šla nakupovat a užívala si lidi kolem sebe a s úsměvem. Paní doktorka to nevěděla, ale nedávno mi sama řekla, že byla na semináři, po kterém změnila názor a poznala, že norma, kterou se učili, je poddimenzovaná a sama mi moji samoléčbu odsouhlasila. Tato významná změna u mne trvá už pět let, od mých 60ti. Můj muž se přidal a užívá vigantol také. Užíváme si, teď lyžování, od jara do podzimu cyklistiku a jsme v pohodě!!!

milan 30.01.2018

Úzkostná porucha? Myslíte tím generalizovanou úzkostnou poruchu? Tak to bych Vám mohl povídat...Někdy je to "žrádlo",ale naštěstí existují léky,ale chce to nepodceňovat a přiznat si to a bojovat s tím!!!

konatovka milan 01.02.2018

Vigantol mi předepisuje již několik let ortoped, protože mám problémy s klouby. Nedávno jsem si nasadila D3 v tabletách. Moc Vám děkuji za článek, který mě velice inspiruje a zároveň vím, že mám ten správný vitamín.<3

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat