Komentáře k článku

Jitka 09.04.2018

Já miluji tyhle dary naší přírody a věřím, že jsou to ty nejúčinější metody. Škoda, že na mě nedal i můj manžel. Byl to silný kuřák a když už chtěl přestat neměl na to dostatečně silnou vůli. Tak jsem ho nakonec musela dokopot do odvykacího centra furt mrmlal, že je to drahý,tak jsem mu na to jen řekla, že naše Oborová pojišťovna příspívá a, že opravdu žádnou závratnou částku platit nebude a rozhodně za cigarety platil nemalé částky...Jsem opravdu ráda, že na mě dal. Teď je to úplně nový člověk :)

Renata 12.03.2018

Opravdu zajímavé tohle vědět,tak to vyzkouším na manželovi když se snažil všemožne přestat kouřit. Pomohla mu bohužel až odvykačka,který nás stála nemalé peníze ještě, že naše pojišťovna OZP na toto přispívá. Naštěstí mu to opravdu pomohlo a konečně se cití lépe a hlavně je zdraví.

konatovka 10.03.2018

To jsem opravdu netušila, jaké má lobelka účinky jako bylinka, já jí znám pouze v truhlících jako okrasnou květinku.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat