Komentáře k článku

Katka 23.08.2021

Mne osobne na všetko pomáha hylak. Ten mi do 5 dni dá žalúdok do poriadku ale s tým cukrom je to Naozaj pravda. Napriek tomu že osobne dodržiavam dosť prísnu diétu ako prvá pomoc je pre mna kinder cokoladka 1ks :)

Monika Kralova 26.12.2020

Jiz druhy den je mislabo a vzdy vecer zvracim ale i mam tvrdou stolici.. Do toho se pridala ryma a desne skruceni v brichu.. Jen kdyz lezim je mi fajn.. Ale nesmim vstat..

Amanita Pantherina 05.04.2018

Autor by si měl po sobě článek přečíst, pubertální výraz „jako vážně“ používá moc často. Jinak je na žaludeční nevolnost dobrá coca cola, pomalu vypít nebo sníst po lžičkách tak 2dl. Nebo čaj z řebříčku, máty, pelyňku, fenyklu. Většina lidí v klidu přežije, když bude jeden den pít čaj a vodu.

Jarka 05.04.2018

Článek o ničem. Kdo dovolí publikovat takové slátaniny.! Proč nepíší skuteční novináři, ale každý kdo má názor

Lada 05.04.2018

Co to je za výraz "Jako vážně" ?

jami 04.04.2018

neznám, ani v těhotenství, možná za to mohu poděkovat potravinovým doplňkům, napsat nemůžu, byla by to reklama

honza53 04.04.2018

ze zázvorovýho čaje se pobliju zaručeně;*(

konatovka 04.04.2018

Nemívám to často, ale řeším to lehkou stravou.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat