Prostreno.cz

Nejlepší bylinky a doplňky pro posílení milostného apetitu

Jak posílit touhu, sexuální výkon a zvýšit milostný apetit – navíc přirozeně? Tyhle bylinkové přípravy a doplňky stravy se postarají o to, aby to i ve vaší ložnici jiskřilo jako dřív!

Mají ostatní lidé víc sexu než vy? Americký psychiatr Antony Pietropinto a výzkumnice Jacqueline Simenauer dle svých výzkumů tvrdí, že se mladí ve věku 18–24 let milují třikrát týdně, osoby nad 34 let dvakrát týdně, a jedinci mezi 35–44 lety mají pouze dva styky během sedmi dní. No a co ti, kterým bylo 45? Tak tady to často vypadá pouze na jedno milostné setkání za týden – maximálně. Říkáte si, že vy na tahle čísla nedosáhnete ani náhodou? Zoufáte si, že vaše libido stávkuje? Vyzkoušejte doplňky pro podporu sexuálních hrátek! S čím nesáhnete vedle?

Borovicový pyl

Borovicový pyl je jedním z nejsilnějších posilovačů libida, který je běžně ke koupi ve formě kapslí, přičemž již tři tabletky denně dělají zázraky. Stačí užívat dva, tři dny (třeba před víkendem) a pocítíte změnu. Aspoň tak to tvrdí ti, kteří na borovicový pyl nedají dopustit.

Maca (maka) horská

Kombinace kořene maca a borovicového pylu? Zvlášť pro muže nepostradatelná! Například americký vztahový expert Jordan Gray, který sám tuto dvojku využívá, si ji nemůže vynachválit. Po požití této kombinace se prý cítí vitální, kreativní a doslova nabitý sexuální energií. Sám udává, že to vše se děje již hodinu po spolknutí obou zázraků. Podobný účinek však toto silné duo má i na ženy.

Korejský ženšen a indický ženšen

Korejský ženšen povzbuzuje krevní oběh (když je užíván 10–30 minut před sexem) a také podporuje dlouhodobě zdravější hladiny testosteronu. Tento hormon, jak je známo, podporuje touhu u obou pohlaví.

Indický ženšen (také známý jako ashwagandha) je běžně používané afrodiziakum a prokázalo se, že zároveň snižuje zánět a stres, uklidňuje nervový systém a vyvažuje systém imunitní. V nedávné studii bylo dokonce prokázáno, že zmíněný ženšen ovlivňuje kvalitu spermatu u mužů a reprodukční zdraví, tedy plodnost u žen.

Vitaminy A, E a minerály zinek a selen

Některé vitaminy a minerály jsou naprosto zásadní v procesech výroby testosteronu s ním spojovaného posílení sexuálního výkonu a lačnějšího libida. Proto se ujistěte se, že ve stravě máte dostatečné množství vitaminu A, vitaminu E, zinku a selenu. Jezte potraviny, jako je mrkev, špenát, měkkýši/krevetky, divoký losos, ledviny, lněná semínka, mandle, kešu a slunečnicová semena.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat