Komentáře k článku

Martina 16.07.2023

Něco na tom bude. Poslední dobou po konzumaci masitych rajčat trpím na střevní potíže. Klasické rajčata a cherry rajčata mně problém nedělají. Masitým se obloukem vyhýbám

Hamáček 29.07.2018

To je zase blbost. Za tím článkem stojí nějaký chytrolín.*18*

nikdo 29.07.2018

A to je pořád zdravé,nezdravé.Jednou ano po druhé ne.Sádlo není zdravé a ted je zdravé.měli by ,tito lidé,co píší tyto kraviny jít dělat něco jiného.Tělo si řekne co potřebuje a co mu škodí.:-/

Václav 27.07.2018

Já jim rajčata každý den, v poledne a večer po jednom rajčeti, a žádný zdravotní problém na sobě nepozorují. Spíše naopak, stolici mám v dobrém stavu. Vždy se psalo, že rajčata jsou velmi zdravá na srdíčko, tak se toho vždycky držím.

helou 27.07.2018

Kdykoliv se podívám na internet, tak jenom čtu, jak tady neustále něčím strašíte zbytečně lidi. vůbec se nedivím, že dnešní doba je stresující a kolem nás jen šíříte jen samou nepohodu to je ta vaše záliba jak strašit lidi. Běžte se vycpat.

Hadamíková 26.07.2018

Odkdy jsou rajčata ovoce????????????????

konatovka 26.07.2018

Mně lékařka z jednoho zdravotního důvodu rajčata nedoporučuje. :-O

Háňa 26.07.2018

KECY - už nevíte, čím lidi strašit ? Kdo je s něčím nemocný, jistě dostal pokyny od lékaře, čemu se má vyhnout. Ostatním laskavě neblbněte hlavy.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat